Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:41, 14. 3. 2016.

| Politika

Stošić: Poslanici sa juga nisu mnogo uradili za građane

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti

Hadži Milorad Stošić u emisiji "15 minuta"

Da li zbog sujete pojedinih poslanika, nedostatka volje ili nekog trećeg razloga, ali poslanici iz Niša i sa juga Srbije nisu mnogo uradili za građane koje zastupaju u republičkom parlamentu, smatra prvi čovek niškog PUPS-a i narodni poslanik Hadži Milorad Stošić.

Kako sam kaže, nije zadovoljan ukupnim radom poslanika za koje smatra da se ne bore dovoljno za jug, iako je, prema njegovom mišljenju, bilo onih koji su “pojedinačno ostvarili neke rezultate”.

Svega par puta su se, tvrdi, svi zajedno susreli sa gradonačelnikom kako bi nešto dogovarali, i na tome se sve završilo.

Ja sam 2012. godine prvi u jugoistočnoj Srbiji otvorio poslaničku kancelariju. Tada sam pozvao svih 12 narodnih poslanika iz Nišavskog okruga da se okupljamo tu, da popijemo kafu, da dogovorimo neke aktivnosti, ali nije bilo volje. Da ne kažem da je to bila neka pojedinačna sujeta ljudi, ali veoma mali broj se odazivao u tu kancelariju - kaže Stošić.


"Sugerisano nam je iz vrha partije da idemo na lokalu sa SNS-om"

Nakon osam godina tokom kojih su bili deo koalicije sa SPS-om i JS-om, na ove izbore, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou, PUPS izlazi sa SNS-om. Iako tvrdi da su na lokalne izbore mogli da izađu i sami jer bi prema svojim istraživanjima “imali između 8 i 10 odsto glasača”, sugerisano je, kaže, iz vrha stranke da se uđe u koaliciju sa naprednjacima “da ne bi obmanjivali birače sa dve liste”.

Dugo smo razmišljali šta je bolje, ne za PUPS, nego za penzionere i kategorije za koje se zalažemo, i preovladalo je mišljenje da se sada mnogo više može ostvariti u saradnji sa SNS-om - kaže on.

Kako PUPS planira da povrati poverenje onih penzionera kojima su penzije smanjene tokom mandata aktuelne vlasti čiji je i PUPS deo, da li se nadaju da će, nakon predstojećih izbora, dobiti neko ministarstvo i šta je on kao poslanik uradio tokom svog mandata u Narodnoj skupštini, saznajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milivoj

    17:35 // 15. 3. 2016.

    Sve razumem ali samo ne znam šta je ovaj Stošić uradio da u Nišu ne bude nepotizma, da li je digao glas što se ne ulaže u infrastrukturu, da li se izborio za bolje uslove pacijenata itd. Nešto ne verujem. On je tu samo za malo politički prodiskutuje čisto da izleči kompleks sebi.

  • božićni cvet

    22:40 // 14. 3. 2016.

    Svako je naravno radio,samo za sebe.Koga je briga za narod,samo lažna obećanja...zalosno

  • pera

    22:18 // 14. 3. 2016.

    Simpatican lik. Sad je kao mudar. Sad ce da nam prica sta da se radi. Cim prodju izbori - nema ni zdravo djaci. Bas ga briga za nas.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: