Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:41, 14. 3. 2016.

Stošić: Poslanici sa juga nisu mnogo uradili za građane

pups.jpg

Da li zbog sujete pojedinih poslanika, nedostatka volje ili iz nekog trećeg razloga, ali poslanici iz Niša i sa juga Srbije nisu mnogo uradili za građane koje zastupaju u republičkom parlamentu, smatra prvi čovek niškog PUPS-a i narodni poslanik Hadži Milorad Stošić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • milena milic

    16:12 // 14. 3. 2016.

    Pa kako ga nije sramota da blo koga kritikuje , kada on sam usta u skupstini nije otvorio izuzev u restoranu . Sram ga bilo ,

  • Cobi

    16:47 // 14. 3. 2016.

    Najlosiji kadrovski izbor bivsih poslanika u istoriji Srbije.Bata drvar,Andrejevic i Adrijana.Da su birali , ne bi izabrali gore.

  • shaft

    19:24 // 14. 3. 2016.

    U,ovu pricicu,mozda,bi poverovali djaci prvaci,ali penzionerima je sve jasno-interesna grupacija,koja sebi obezbedjuje privilegije,pa tako i vi,postovani Hadzi!Briga vas za Nis,nikad ga niste ni osecali kao svoj grad,pa tako nece biti i nadalje!

  • što bi se poslanici

    15:10 // 14. 3. 2016.

    okupljali u PUPSovim kancelarijama u Nišu kada su to mogli da rade u poslaničkom restoranu u Beogradu, da vas reklamiraju?! Da ste stvarno želeli da išta uradite za Niš, to bi ste i uradili. Svaka koalicija ima svoje ministre u vladi i svaki poslanik vladajuće većine ima dovoljno mogućnosti da puno uradi za svoj grad, samo je pitanje postoji li iskrena želja da radi u interesu sugrađana ili ne.

  • schillibaizer

    21:29 // 14. 3. 2016.

    Sekira se on za Nis, ali zamalo :) sekira se on kako da ode iz Nisa do Beograda, da ga neko vozi a da naplati putne troskove, da se narucka u skupstinskom restoranu, da zavrsi sve sto moze za sebe, i to je to...A Nis, sete se samo pred izbore, posle toga krece 'udaranje u bandere' :)

  • pera

    22:18 // 14. 3. 2016.

    Simpatican lik. Sad je kao mudar. Sad ce da nam prica sta da se radi. Cim prodju izbori - nema ni zdravo djaci. Bas ga briga za nas.

  • božićni cvet

    22:40 // 14. 3. 2016.

    Svako je naravno radio,samo za sebe.Koga je briga za narod,samo lažna obećanja...zalosno

  • Milivoj

    17:35 // 15. 3. 2016.

    Sve razumem ali samo ne znam šta je ovaj Stošić uradio da u Nišu ne bude nepotizma, da li je digao glas što se ne ulaže u infrastrukturu, da li se izborio za bolje uslove pacijenata itd. Nešto ne verujem. On je tu samo za malo politički prodiskutuje čisto da izleči kompleks sebi.

  • penzionerka

    17:45 // 14. 3. 2016.

    Zar ove iz PUPSa nije sramota da se uopšte javljaju? U Skupštini su se borili samo za sebe-da im se što manje odbije za poplavljene, da ne plaćaju putarinu , da ne čekaju na naplatnim rampama na autoputu, promaja u sali .Kako se nisu setili da iz solidarnosti sa penzionerima od svojih duplih primanja (min. 150000) odvajaju mesečno po 10000 za najugroženije.Najpohlepniji su .

  • desimir djuric

    17:18 // 14. 3. 2016.

    Dugo smo razmisljali sta je bolje, ne za PUPS, nego za penzionere i kategorije za koje se zalazemo i konacno smo doneli odluku i resili [jednoglasno] da pocnemo da radimo za njihovu dobrobit i srecu.

    Trazimo podrsku celokupnog birackog tela.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: