Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 3. 2. 2014.

| Politika

Stranke u Nišu protiv ukidanja “kružne” linije

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
autobus-aerodromski-*autobusi.net*.jpg
I stranke protiv ukidanja kružne linije, foto: autobusi.net

Glas protiv ovakvog predloga Direkcije za javni prevoz podigli su pre svega građani, a na njihovu inicijativu i gradski odbori DSS-a i Zajedno za Srbiju.

dss Niški DSS ne veruje u obrazloženja o malom broju putnikaU Demokratskoj stranci Srbije su organizovali posebnu konferenciju za medije sa temom autobuske linije 34. U ovoj stranci ističu da svako ko se vozi “aerodromskim” autobusima zna da su oni uvek puni putnika.

- Treba napomenuti da ova linija povezuje sve delove grada sa Kliničkim centrom, što u mnogome pomaže našim starijim sugrađanima, a takođe postoji direktna veza između Železničke i Autobuske stanice. Zato apelujemo još jednom na sve u gradu da ne ukidaju “kružnu” liniju, jer je to u interesu Nišlija - stoji u saopštenju DSS-a.

I stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) kritikujući odobravanje plata nadzornim odborima javnih preduzeća, govorila je o ukidanju autobuskih linija.

savi Miloš Savić- Niške škole su u blokadi, zbog kašnjenja transfera novca iz gradskog budžeta, ukida se autobuska linija 34 kako kažu nadležne službe zbog „nerentabilnosti“, a svedoci smo da se preko niških medija dosta naših sugrađana izjasnilo protiv ukidanja ove linije. Da li je onda domaćinski toliki novac izdvojiti za naknade članovima nadzornih odbora pored toliko prečih potreba? – rekao je Miloš Savić, predsednik Izvršnog odbora ZZS.

Podsetimo, u okviru predloženog Projekta javno-privatnog partnerstva Direkcija je kao jedno do rešenja predložila i ukidanje autobuske linije 34.

Ta vest je izazvala burne reakcije čitalaca Južnih vesti, a u anketi sprovedenoj na našem sajtu izričito su bili protiv ovakve odluke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • lola

    18:56 // 6. 2. 2014.

    Dobro je za građane što su digli glas odbornici DSS i Mile Ilić inače ovi silni eksperti koji rade po naručenim potrebama moćnih naneli bi dosta zla građanima jadnog Niša

  • MUstafa Kajgani

    09:32 // 4. 2. 2014.

    Ma da vam premestimo skupstinu i garazu na periferiju, negde u medosevackom putu pa da vidite nuznost autobuskog saobracaja.

  • Dragan

    08:40 // 4. 2. 2014.

    Neko ima neki plan u vezi ovog aerodroma i mudro cuti. Lokalna vlast zna sigurno sta je u pitanju jer dobijaju direktivu iz BG-a. Mozda neki tajkun hoce da ga kupi posle urpopascavanja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: