Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 27. 4. 2012.

| Politika

Sukob Pokreta za Pirot i DS-a

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
pirot, ds goran
Goran Stamenović, predsednik pirotskog odbora DS-a

Jedan od čelnika GG "Pokret za Pirot" Momčilo Antić optužio je DS da ima tajni dogovor sa URS-om o koaliciji posle izbora. U pirotskom DS-u odbacuju optužbe.

Jedan od osnivača Pokreta za Pirot Momčilo Antić na konferenciji za novinare rekao je da dogovor URS-a i Demokrata postignut prilikom nedavne posete Pirotu.

- Prema našim saznanjima, potpredsednik DS-a Dragan Đilas izdao je naredbu da posle izbora odbornici njegove stranke glasaju za Vladana Vasića kako bi on dobio novi mandat na mestu predsednika opštine. Zbog toga postavljam pitanje imali DS tajni dogovor sa Mlađanom Dinkićem. Vidimo da ga u ovoj kampanji napadaju dok sa druge strane prave tajne koalicije - kaže Antić.

Sa druge strane, predsednik pirotskog odbora DS-a Goran Stamenović kaže da su ovi navodi potpuno neistiniti.

- I Pirot je kao i Srbiju očigledno zahvatio sindrom Tomislava Nikolića. Momčilo Antić se pre par godina hvalio kako je on politički otac Vladana Vasića i bio najveći zagovornik njegove politike. I Tomislav Nikolić je bio kum Vojislava Šešelja i najveći zastupnik njegove politike. Očigledno da se radi o sličnim slučajevima. Naš kandidat za predsednika opštine Pirot je Srdjan Denčić i tu nema nikakve dileme - kaže Stamenović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pantelija

    14:48 // 27. 4. 2012.

    Mislim da DS u Pirotu ima problem sama sa sobom, pa onda sa svima ostalima. Sramota je da takva jedna ozbiljna stranka,kakavom se inace predstavlja, sluzi samo za potkusurivanje. A ovu najvecu lopuzu Antica necu ni da komentarisem.

  • Darko

    12:51 // 27. 4. 2012.

    Sta se buni kad je tako sve sto je rekogAntic je istina, g.stamenovic je pijun u rukama drugih igraca, bez i malo licnog stava i samopouzdanja.Takvi i netreba da dobiju i jedan glas, ljubavne afere u partiji interesi, vasucevi poltroni i sl. u nazalost odlika DS-a u Pirotu

  • GG PIROTSKI NAPREDNJACI

    11:16 // 27. 4. 2012.

    I Antić i Stamenović su predugo na političkoj sceni Pirota pa su nam malo dosadili a i politički "ofucali".Zato predlažem "VREME JE ZA PROMENE" ,broj 4 !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: