Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:49, 17. 9. 2012.

| Politika

Sukob u niškom SNS zbog predloženih direktora

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
boban-dzunic.jpg
Boban Džunić

Predsednik niškog odbora SNS Palilula Boban Džunić tvrdi da je iz medija saznao za predložena imena i da se Gradski odbor o tome nije izjašnjavao.

U izjavi za Južne vesti Džunić, inače i član Glavnog odbnora stranke i predsednik Opštine Palilula, kaže da je o svemu saznao iz Južnih vesti.

- Ja nisam bio upoznat sa tim predlozima. Mi smo na Opštinskom odboru Palilula donosili odluke vezano za komisije, savete i odbore jer su to bile tačke dnevnog reda za narednu Skupštinu Grada. Što se tiče kandidata za direktore Gradski odbor nije doneo takvu odluku, nisu imali predloge ni opštinski odbori. Jednostavno, mi nismo bili obavešteni o tome - kaže Džunić.

Džunić kaže i da mu je teško da poveruje da će predlozi za direktori ići i pred odbornike Skupštine Grada, s obzirom da o tome unutar stranke nije raspravljano.

Predsednik Gradskog odbora i aktuelni gradonačelnik Niša Zoran Perišić neformalno je potvrdio ove tvrdnje. On kaže da su predlozi stigli od "kadrovske komisije" i da su dobili saglasnost vrha stranke.

- Šta sad? Možemo da merimo koliko će biti zadovoljnih, koliko nezadovoljnih. Biće 15 zadovoljnih i ostatak nezadovoljnih. Ne postoji nijedan spisak koji ćete napraviti, a koji će zadovoljiti sve ljude i sve interese - rekao je za B92 Perišić.

Podsetimo, skupštinski Odbor za imenovanja sastao se u subotu popodne i predložio spisak direktora koje je potrebno smeniti i njihove zamene. Međutim, na upravo predložena imena su izazvala ogromne reakcije javnosti.

Pored prilično spornih kvalifikacija, pojedini su bili krivično osuđivani, neki su sada na sudu, a nekima će to biti prvo radno mesto u životu.

Sednica Skupštine Grada Niša koja je prošle nedelje zakazana za sutra nije na dnevnom redu imala smene direktora, ali je gotovo izvesno da će i ta tačka biti pridodata po hitnom postupku.


Gradski odbor SNS bez Perišića

Večeras oko 19 sati počeo je sastanak Gradskog odbora SNS, a jedna od glavnih tema očekuje se da bude upravo spisak kandidata za direktore, za koji pojedini funkcioneri tvrde da je napravljen "u četiri oka".

Međutim, kako Južne vesti nezvanično saznaju, sastanku ne prisustvuje prvi čovek te stranke u Nišu Zoran Perišić koji je navodno u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miroslav Mladenovic

    16:15 // 23. 1. 2013.

    Pamet uglavu! Sada dolazi rasformiranje! A, onda neka "metla" treba da "pocisti", paralelno ide "trebljenje", i onda se "zalije" hladnom vodom i pristupa se "kuvanju". Ko prezivi pricace!

  • natalija

    23:39 // 19. 9. 2012.

    Naprednjaci samo napred i gledajte i one druge

  • mornar popaj

    21:26 // 19. 9. 2012.

    Majmun je usao u tenak tj. Bandjur postao vecnik.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: