Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 20. 6. 2016.

| Politika

Šutanovac u kampanju krenuo iz Niša uz podršku Pavićevića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sutanovac-M.S
Šutanovac prvo sa Nišlijama; foto: M. S.

Aktuelni potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac u Nišu je najavio svoju kandidaturu za predsednika DS, a među onima koji su doputovali iz Beograda da ga podrže bio je i donedavni visoki funkcioner Nove stranke Vladimir Pavićević.

Lider niških demokrata Miodrag Stanković kaže da je Šutanovac u Nišu razgovarao sa članovima i funkcionerima DS sa juga Srbije.

Kampanju je krenuo maltene iz Niša i došao je da se predstavi. Sastanku su prisustvovali predstavnici 64 opštinska i gradska odbora sa juga Srbije. Gospodin Šutanovac je govorio o predstojećim izborima u stranci i predstavio Tamaru Tripić i Igora Selakova kao kandidate za potpredsednička mesta - rekao je Stanković.

podrska-pavicevica-iz-prvog-reda-M.S Podrška Pavićevića iz prvog reda; foto: M. S.U njihovom društvu bio je i Vladimir Pavićević koji je, kako kaže Stanković, rekao da je došao kako bi pružio podršku.

Podršku mu je pružio kao kolegi bivšem narodnom poslaniku. I rekao je da su ranije dobro sarađivali - rekao je Stanković.

Da li se osim podrške Pavićević sprema i za promenu dresa ostaje nepoznanica, jer je ovaj donedavno najaktivniji narodni poslanik bio nedostupan. On je nedavno podneo ostavku na sve funkcije u Novoj stranci.

sutanovac Šutanovac govorio u sali Simfonijskog orkestrau Nišu; foto: FB strana Dragan ŠutanovacInače, unutarstranački izbori u DS-u zakazani su za 24. septembar, a kako kaže Stanković, zasada je kandidaturu za prvog čoveka stranke najavio jedino Dragan Šutanovac.

U niškom odboru se još ne izjašnjavaju o podršci, jer, kako kaže predsednik, čekaju da vide ko će se sve kandidovati u narednom periodu. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran bulevarac

    14:47 // 21. 6. 2016.

    Svaka cast Stankovicu, napravio je od Nisa najbolji odbor u Srbiji. Losa politika na centralnom nivou vas je sprecila da pobedite na lokalnim izborima. Zato podrska Sutanovcu!

  • Ds raspad

    18:05 // 20. 6. 2016.

    Miodrag mikica on je lider be njega za podpredsednika, doveo je niski ds do toga da jedva ima 3odbornika. Ne moze lik iz doljevac da vodi gradski Nis...

  • Tasa

    17:57 // 20. 6. 2016.

    Kad je iz Nisa krenuo onda je vec pobedio!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: