Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 7. 6. 2012.

Sve manje poslanika iz Pirotskog okruga

490x370_pirot-vladan-vasic-jv Vladan Vasić, URS

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije bilo je samo 2 poslanika iz Pirotskog upravnog okruga. Vladan Vasić je izabran na listi URS-a, a Donka Banović na listi DSS-a.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mika

    09:17 // 8. 6. 2012.

    Pa naravno da ces birati mesto predsednika opstine. Nisi ti tako naivan kao sto izgledas.Uostalom razmisljanje ti je OK "bolje biti neko i nesto u maloj sredini nego niko i nista u velikoj " a i lova koju drpis ovde je mnogo veca nego u Bg, a ti si ionako mlad i "naivan".

  • Boban

    13:17 // 8. 6. 2012.

    HAHAHAHAH pa naravno da ces da biras mesto gradonacelnika, tu mozes da krades. A u skupstini tata Dinkic ti nece dati ni da kafu popijes ako mu ne das procenat.....E Vasicu Vasicu....Dokle li ces ovaj jadan narod u Pirotu da obmanjujes skupim sminkanjem...

  • Ospam

    08:57 // 11. 6. 2012.

    Pa ne bi covek dobio 23 odbornika i bio ubedljivo prvi na izborima da je toliko los kako Boban i Mika kazu!!

    • Boban

      10:18 // 11. 6. 2012.

      Druze to ti je ona prica kao Banana kod vas. Sminka grad, slika se, finansira sve medije u gradu oni ga slikaju pisu kako je uradio ovo uradio ono. A za svo to sminkanje uzima pare iz donacija i kredita, i sto je najgore prikazuje neke enormne sume. Nije otvorio ni jedno novo radno mesto, ljudi beze iz tog grada, onaj ko ima 15000 din platu on je na konju dole....JBG nisi iz Pirota pa ne znas

    • Naša posla

      11:01 // 11. 6. 2012.

      Boban I Mika imaju komplex od Vasića!

    • Ospam

      09:42 // 15. 6. 2012.

      Bobane, Pirot je mali grad i pretpostavljam da se u carsiji sve zna i da su gradjani bolje nego u bilo kom vecem gradu informisani kako funkcionise lokalna vlast i sta se sve radi, narocito posto sam cuo da je opozicija na sve nacine pokusala da srusi Vaseg Predsednika a on dobio jos vise nego na prethodnim izborima. Prema tome mislim da njegova ubedljiva pobeda nije samo zasluga sminkanja.
      Sto se radnih mesta tice ona se nigde i ne otvaraju ni u Nisu ni u Beogradu, bas naprotiv kao sto znas, zatvaraju se. Pa ne mogu to da zamerim ni Banani ni Vasem Predsedniku Opstine.Problem je verovatno mnogo komplexniji nego sto Vi i ja, obicni gradjani znamo.

  • Sramota je biti Alav i narcisoidan

    07:41 // 13. 6. 2012.

    Pokradeni izbori sa duplim listicima iz Bele Palanke,a prava istina je da narod ne zeli da ga smisli jer je doveden na standard zivota koji je medju najgorima u svetu.

    • Ne-strpljiv?

      13:05 // 13. 6. 2012.

      A ja sam čuo da su listići štampani u Poljskoj Ržani,desno pored Nišave,prekoputa deda Mike.Deda Mika u ambar ima štampaću mašinu iz drugi svetski rat! Štampa li štampa! Ajd ne smarajte više i ne lečite komplekse ovde.Pokušajte ponovo za četri godine pa kad osvojite 37 % shvatićete da se baš toliko i ne može ukrasti!

    • Foto-negativ

      22:01 // 13. 6. 2012.

      Kakve 4 godine,sada kada pocne Toma da ih trese,za 4 meseca ima da se nadju sa jajcarem i vojvodom gde im je mesto.Toma je na inaguraciji potvrdio da ce u svakoj sredini da ispliva istina,jer su se uglavnom do sada slike izradjivale i pustane u javnost u NEGATIVU.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: