Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 24. 1. 2022.

| Politika

"Svojevrstan karavan" kreće kroz niška naselja, najavila Sotirovski

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
niš sneg
Nišlije će moći da kažu šta je njihovom naselju najneophodnije; foto: Lj. J.

Predstavnici gradske vlasti od naredne nedelje obilaziće niška naselja u vidu karavana i razgovarati sa građanima o tome šta je najpotrebnije uraditi u svakom naselju, najavljuje gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Sotirovski poziva Nišlije da osmisle šta je najvažnije što u njihovom naselju treba rešiti i kaže da je gradska vlast tu da u 2022. godini to i uradi.

Mi ćemo već naredne nedelje poći u jedan svojevrstan karavan od naselja do naselja, da sa našim sugrađanima porazgovaramo o tome šta je to što u njihovom naselju treba da se uradi - navodi gradonačelnica.

Ističe da u budžetu namerno nije precizirano za koju ulicu i koji deo grada je opredeljen novac da bi o tome odlučili građani.

Nismo opredeljivali namerno kroz budžet koja je to ulica i koji je to deo grada kako bismo čuli upravo građane i sa njima dogovorili gde je to najneophodnije u ovom trenutku da se određene stvari urade - objašnjava Sotirovski.

Najavljuje i nastavak prijema građana u Gradskoj kući i kaže da će prvi naredni verovatno biti u petak, 28. januara, kao i da na to trenutno čeka oko 70 Nišlija koji žele da razgovaraju mahom o problemima sa komunalnom i putnom infrastrukturom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Уличар

    21:42 // 26. 1. 2022.

    Успут поправите улице, биће доста

  • Asistent

    00:05 // 26. 1. 2022.

    Personalni asistenti rade bez prekida, u kontinuitetu i redovno primaju plate. Ova hajka protiv gradonačelnice, grada i korišćenje tj.iskorišćavanje osoba sa invaliditetom u političke svrhe opozicije i onih koji šire laži i neistine je zaista jadna i žalosna metoda pojedinaca da uruše nešto što zaista besprekorno funkcioniše.
    Jedino bi mogle plate da budu veće, sve ostalo je sasvim u redu.

  • Snežana

    20:28 // 25. 1. 2022.

    Imate 50 potpisa predata za gasifikaciju na stolu u kabinetu. Štedimo Vam vreme i trud. Nećemo toplovod po ceni od 7500e po domaćinstvu. Čekamo odgovo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: