Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 30. 4. 2012.

Svrljig: USS predstavila Program za mlade

DSCF8178 Predstavljanje Programa za mlade USS-a

Omladina Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu predstavila je Program za mlade koji podrazumeva dugoročna rešenja, a kao prioritet je istaknuto rešavanje problema nezaposlenosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sale

    18:30 // 30. 4. 2012.

    Ala se ovaj Mladenovic primio, zasto ne kaze iz kog razloga je u politici, nego nam tu prodaje neke opste teme. Prvo ga je Milija zaposlio, pa ga ucenio da nece da mu produzi ugovor o radu, pa se tek tad decko zainteresovao za politiku. A moze i da pljune na svoju diplomu, jer ako je vec mlaad i strucan, zasto nije pri vrhu liste kandidata nego je na kraju. Toliko o omladini misli seljacka stranka, na kraju im je. Ovo je samo jos jedna predstava

    • Milos

      20:27 // 1. 5. 2012.

      Ajde dogovorite se ko pise komentare, ne ponavljajte jedno te isto. Ista kuhinja je u pitanju...
      Predstava kojoj su prisustvovali mladi svrljizani, niko iz ko zna kog mesta autobusom nije dovucen za dnevnicu.
      Bar ima diplomu, a sta je s' tobom?

  • Milenko

    00:20 // 1. 5. 2012.

    Interesantno je da se predsednik omladine seljacke stranke, nalazi na 25 mestu na listi tako da ne postoji sansa da bude izabran. Toliko o zalaganju za mlade u ovoj stranci. On je skolovaniji od svih prvih 10 na toj listi

    • WTF?!?

      10:11 // 1. 5. 2012.

      Veoma je interesantno da decko nije bio ni clan, niti je bio na listi te stranke pa je u predhodnom periodu dobio sansu i na srecu dokazao se kao pravo resenje!!! Jos jedan dokaz da ta stranka ne angazuje samo svoje clanove nego daje sansu skolovanim i perspektivnim ljudima bez obzira bili oni clanovi ili ne!!! To sto je 25 ili 26 nista ne znaci, mozda je to i njegova zelja. Iza tog decka stoje dela koja vi ni za 3 zivota niste u stanju da odradite!!!!

  • Marko Mladenović

    12:55 // 2. 5. 2012.

    Na listi sam na 25. mestu zato što sam ja odlučio tako, a ne zato što stranka ne brine o mladima. USS ima omladinski program, a šta je sa drugim strankama?
    Radim za volontersku naknadu od 14.000 dinara, i niko me nije ucenio ni za šta, možete proveriti u NSZ. Već sutra mogu da odem iz zemlje, ali neću. U politici sam zato što sam siguran da mogu da doprinesem da Svrljig postane bolje mesto za život za sve građane, a ne iz ličnog interesa. Da li je to nešto loše? Možda jeste neobično ostalim strankama. I apsolutno nemam problem sa sopstvenim identitetom, pa se, kada komentarišem vest, potpisujem imenom i prezimenom.
    Ne vrede vam minusevi, svi znaju za programe za menjanje IP adresa. Mi ćemo snagu pokazati na izborima.
    Veliki pozdrav!

  • Miksa

    22:57 // 2. 5. 2012.

    Mladenovicu, nije problem identitet nego si se ti decko - sto prost narod kaze - malo si se ``primio``!!!Razmisli ohladjene glave vredi li trositi toliku energiju braneci propalu politiku. Ako si ekonomista kazi mi da li je produktivno uloziti tolika sredstva u poljoprivredu i dobiti - sta? Uzmi za parametar bilo koji segment ulaganja poreskog novca svrljiskih obveznika u zaseoke gde zivi jedva 5 kljakavih staraca, u nefunkcionalnu balon salu itd. itd. Predstavljas Program za mlade, a rezultat ce biti ulaganje u stare na selu gde ce za par godina ostati svi ti putevi od 2cm asfalta kao zivi dokaz neracionalno utrosenog novca. Razmisli sam

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: