Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:45, 6. 2. 2013.

Svrljižani platili političko nadmudrivanje

DSC-0755.JPG

Sednica svrljiške Skupštine sazvana na zahtev trećine odbornika opozicije praktično nije ni održana jer vladajuća većina nije glasala za predloženi dnevni red. Budžet "olakšan" za 140.331 dinar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • WTF?!?

    22:31 // 6. 2. 2013.

    Svi ovi iz opozicije su uvek jako skromni i nenametljivi,a u minuti su nenadmasni koliko ispraznih floskula i gluposti mogu da izgovore.Osnovna zamerka im je da se previse trosi iz budzeta,a prvi im je zahtev da se povecaju mnogi novcani izdaci?!?Ko je ovde lud bre!?Ako neko mnogo trosi logicno je da trazis da manje trosi,koju ovi logiku imaju,kome pokusavaju da prodaju svoju pamet,stvarno…?? Da nije zalosno bilo bi smesno!!Ako su vam gradjani Svrljiga toliko na prvom mestu,osnujte fond,okupljate toliko velike i brojne stranke,ovi losi daju 5,vi tako dobri odmah date 50 hiljada,ovi losi 10,vi dobri 100 hiljada odmah,i nedvosmisleno pokazete i dokazete da ste mnogo,ali mnogo dobri.Cenjeni ste tako da odmah komiko oil dolazi zbog jedne stranke,seik zbog druge,dobijamo auto put od bunardziju,nove skole i sportsku halu zbog stranke koja vodi 6 godina ministarstvo prosvete a Svrljig ne dobija ni dinar zuti.Tek onda izadjete ovako i slikate se jer ste uspeli da odradite nesto za Svrljig.

    • Spin

      14:19 // 7. 2. 2013.

      Jos li te nisu zaposlili, neka samo ti pisi komentare podrske. Smejurija.

    • Aca

      16:17 // 7. 2. 2013.

      @WTF
      Šta ti rade "ovi"? Ne mogu da verujem da su "ovi" tako zli! Nego, ne daj se ti, "oni" će da ti pomognu, samo i to "oni" mogu. "Oni" su dobri.

      Ma slobodno uzmi još jedan lekić, i samo će ti "oni" dolaziti u san.
      Malo su ti samo dva lekića, ne deluju.

    • Spin Doctor

      16:26 // 7. 2. 2013.

      Iskreno pre bi me oni zaposlili nego li Jeremija kod koga sam licno isao bar 6 puta za godinu dana, i on tako posten i svemoguci u oci me gleda i laze!!!!!! Imam utisak da ga veoma cene u kolektivu gde je a ovamo obecava kule i gradove, a nisam jedini samo da napomenem. E vidis to je smejurija, kome sam ja verovao da ce da pomogne nekom!!!!!!

    • WTF?!?

      19:28 // 7. 2. 2013.

      Pa gde si Aco pustili te na produzeni vikend, dugo su te zadrzali ovaj put...

    • Gafovica

      19:54 // 7. 2. 2013.

      Opis sadasnje vlasti u Svrljigu,Ivo Andric je davno dao "Dodje vreme kad pametan zacuti,budala progovori i fukara se obogati",vidim neki se traumiraju oko dnevnica opozicije,a koje pare se vrte iza predstavnika vlasti,o tome se ne diskutuje,tipicna srpska politika,stavis u prvi plan bezazlenu temu kako bi se o tome diskutovalo dok se u pozadini velike stvari odvijaju,sreca pa sadasnja vlast Svrljiga ulaze posebno u poloprivrednike i seljake,samo oni su ostali,da glasaju za njih,a omladinu koja zavrsava mucno fakultete nema gde da svrsta,akademski gradjani su veliki zalogaj za sadasnju vlast,zalosno.

    • Spin

      13:48 // 8. 2. 2013.

      @Spin Doctor
      Veruj mi nece ni ovi da te zaposle, i oni samo obecavaju a gledaju samo sebe. Nisam ja ni rekao da su ovi iz opozicije bolji, ali ovi vlastodrzci ga preterase. Ako nisi iz pluzine dzaba ti sve, i fakultet i sve. Pa samo pogledaj ko je sve primljen u zadnje nekoliko nedelje, pa ce ti sve biti jasno.

  • zdravko

    18:17 // 7. 2. 2013.

    Postovani clanovi USS verovatno ce vas cenjeni otvoriti kancelariju Ministarstva poljoprivrede pa ce Vas ostale nezaposlene i zaposliti.A i ovogodisnje takmicenje belmu*ijade takmicenja iz struke je prilika da se prihvatite posla.Pozdrav cenjenoj opoziciji !!!

    *d

    • Perica

      00:30 // 8. 2. 2013.

      Cenjena od tebe samo verovatno, pitaj cenjeni bunardzija koliko ima pacijenata, jao kako ga cene ceo Svrljig je njega izabrao kao lekara... A sava ta tvoja cenjena svita je bezmu*a tako da i da hoce ne moze da ucestvuje na belmu*ijadi.

      *d

  • rgo

    09:52 // 8. 2. 2013.

    Perice samo napred ne mesamo vam se u posao.

    • DR. Bunarko

      22:12 // 8. 2. 2013.

      Pa nesposobni ste za bilo kakav posao zato se i ne mesate!!!!!

  • bosko

    09:47 // 8. 2. 2013.

    Najgora vlast u Svrljigu.Ubedljivo!

  • anci

    12:17 // 7. 2. 2013.

    Ma jok bre nije ima stalo do dnevnica!!!Pa sto onda ne rade za dz?Ili neka se svih dnevnica odeknu za humanitarne svrhe.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: