Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:42, 25. 11. 2023.

| Politika

Tadić, Radulović i Otete bebe predali zajedničku listu, Miodrag Stanković iz Niša visoko rangiran

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
miodrag stankovic
Na 8. poziciji; ilustracija; foto: S.V.

Koalicija “Dosta je bilo” (DJB), “Socijaldemokratska stranka (SDS) i Otete bebe, na čelu sa Sašom Radulovićem, Borisom Tadićem i Anom Pejić predali su RIK-u listu od 250 potencijalnih narodnih poslanika, od čega je više od petine sa juga Srbije, ali tek je u prvih 10 jedan kandidat, Miodrag Stanković iz lokalne Koalicije “Niš, moj grad”.

Listu predvode Saša Radulović (DJB), Miloš Kovačević (SDS), Ana Pejić (DJB), Branka Stamenković (DJB) i Vojin Biljić (DJB).

Već na osmom mestu je trenutni član Koalicije “Niš, moj grad” u niškoj Skupštini i potpredsednik SDS-a Miodrag Stanković, master ekonomista iz Niša. Čak 46 kandidaovanih sa juga su iz SDS-a, a tek šestoro iz DJB-a.

Boris Tadić - Vranje Tadić među predvnodnicima liste; ilustracija; foto: M. D.U prvih 20 je još i privatni preduzetnik iz Niša Slobodan Živković iz DJB-a, na 16. poziciji. Na 38. mestu je doktor stomatologije iz Vranja Igor Andonov (SDS), A na 46. diplomirani muzički pedagog iz Niša Dragan Rodić (DJB).

Poziciju ispod njega je diplomirani ekonomista iz Leskovca Ivan Stojanović (SDS), a na 51 mestu doktor poljoprivrednih nauka u penziji iz Doljevca Dragoslav Jonić (SDS).

Pozicije do prvih 100 kompletiraju samo doktorka poljoprivrednih nauka iz Niša Marija Spasić (SDS) na 60 mestu i inženjer arhitekture iz Vranja Miroslav Mladenović (DJB).

Od 100. do 200. mesta tu su profesorka istorije iz Surdulica Rajka Dojčinović (SDS), master socijalna radnica iz Vranja Snežana Tasić (SDS), vranjski medicinski tehničar Dragan Mladenović (SDS), diolomirana pravnica iz Niša Biljana Urošević (SDS), penzioner iz Svrljiga Rade Mitić (SDS), profesorka pedagogije iz Niša Gabrijela Mladenović (DJB) i penzioner iz Leskovca Momčilo Gligorijević (SDS).

Otete bebe I Otete bebe u koaliciji; ilustracija foto: Južne vestiDalje mesta do 200. popunjavaju diplomirani ekonomista iz Babušnice Vladimir Veljković (SDS), čistačica Slađana Filipović (DJB), lekar specijalista iz Vlasotinca Slavoljub Mitov (SDS), diplomirani pravnik iz Niša Milan Jovanović (SDS), inženjer zaštite životne sredine z Niša Jelena Andonović (SDS), niška studentkinja Milena Vojinović (SDS), privatni preduzetnik, takođe iz Niša, Miloš Petrović (SDS), kao i diolomirana ekonomistkinja iz Niša Jovana Radovanović (SDS).

Na 182. mestu je privatni preduzetnik iz Niša Dejan Marković (SDS), odmah iza njega diplomirani ekonomista iz Niša Slaviša Milošević (SDS), zatim diplomirana ekonomistkinja iz Niša Jovana Milenković (SDS), niška penzionerka Emilija Mitić (SDS), privatni preduzetnik iz tog grada Nemanja Jovanović (SDS), dilomirana ekonomistkinja iz Niša Sanja Živković (SDS), mašinski inženjer iz Niša Vanja Tričković (SDS) i diplomirani pravnik iz Niša Aleksandar Stevanović (SDS).

Saša Radulović I Radulović među nosiocima liste; ilustracija; foto: JVKandidati od 200. do 250. mesta su farmaceutski tehničar iz Bojnika Boban Zdravković (SDS), studentkinja iz Niša Stefana Jovanović (SDS), diplomirani turizmolog iz Niša Dušaka Jovanović (SDS), diplomirana pravnica iz tog grada Milijana Dejanović (SDS), poslovni sekretar iz Blaca Zoran Kričak (SDS), diplomirana ekonomistkinja iz Niša Sonja Ilić (SDS), niška master ekonomistkinja Katarina Radovanović (SDS), specijalista opšte hirurgije u Nišu Aleksandra Todorović (SDS), turistički tehničar iz Niša Slađana Živadinović (SDS), niška penzionerka Katica Radičević (SDS), kao i diplomirani inženjer zaštite životne sredine iz Niša Mirjana Tomić (SDS).

Na 224. poziciji je diplomirana ekonomistkinja iz Niša Aleksandra Bogosavljević (SDS), slede ekonomista iz Doljevca Vladimir Pavlović (SDS), laboratorijsku tehničarku iz Niša Danijelu Stamenković (SDS), nišku elektothničarku Nedu Stefanović (SDS), diplomiranu sociološkinju iz Niša Slavicu Petrović (SDS), diplomiranu pravnicu iz Niša Biljanu Jovančić (SDS), diplomiranu ekonomistkinju iz Niša Sanju Radovanović (SDS), preduzetnika iz Niške Banje Miroslava Marjanovića (SDS), službenica obezbeđenja iz Doljevca Jasmina Jovanović (Doljevac) i studentkinja iz Niša Natalija Jovanović (SDS).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • RiM

    16:41 // 27. 11. 2023.

    Mikica ne radi, on povremeno ide u vodovod. Šta on radi, na čemu, koliko sati je na tom radnom mestu, aman ljudi, da ozbiljno debatujemo. Gde je mogao da preleti do sada, nema on kapacitet, šta je radio pre javnog preduzeća a šta sada doprinosi lokalnoj samoupravi. Na žalost on je jedan od hiljade koji ne rade, bez "zanata", za njih je samo politika, ne treba škola, ne treba zanat. Ovo nije lično.

  • Ivca

    11:56 // 26. 11. 2023.

    Vidi,vidi sta zna osoba kog je sns zaposlio u Vodovod.Obuko odelo i stavio masnu.Misli da ce tako da oda utisak.Neko mu reko stavi masnu 50 % poslanik

    • Olivera

      23:19 // 26. 11. 2023.

      Te podmetacine radite sa drugim. Stankovic je vise od 20 godina u radnom odnosu, znam jer ga poznajem od malena. Puna podrska I hvala mu na svemu sto cini za nas roditelje dece sa posebnm potrebama.

  • Ascari

    11:19 // 26. 11. 2023.

    Koji cirkus od komentara. Stanković angažovao ljude da pišu afirmativno o njemu. Ne znam da li ga iko voli ovde.
    Raduloviću ne verujem ništa, motiviše ga povređena sujeta i nepredvidiv je.
    Borisu verujem, ali ne verujem u njegove domete. A da bi dometnuo više podržavaju ga botovi. Ne, nije to nikakvom dili sa njima, već su videli šansu da oduzmu glasače najvećoj opozicionoj koaliciji.

    • Fica

      14:32 // 26. 11. 2023.

      Znam da je vama naprednjacima Mikica najveca pretnja. Vi okupirali TC Cair za vas kol centar pa mislite da svi tako rade.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: