Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 23. 12. 2018.

| Politika

Tadić u "Kvaki 23": Okolnosti u Srbiji patološke do nivoa ludosti

Autor:M. J.Izvor:FoNet

Iako izbore priželjkuje, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić smatra da u okolnostima koje su "patološke do nivoa ludosti" oni nemaju smisla. Zato uzima u obzir bojkot kao opciju, ispičao je u emisija Kvaka 23 agencije Fonet, ali smatra da je potrebno dobro ga pripremiti i osmisliti.

Komentarisao je Tadić i o njegovom (ne)pristupanju Savezu za Srbiju, tome šta sa sobom nosi ulazak svih u jedan opozicioni blok, kao i o građanskim protestima za koje smatra da ne treba da ih vode glumci.

Vrlo je bitno pripremiti građane, a ne uleteti u bojkot bez valjanog objašnjenja. U normalnim okolnostima svako ko se bavi politikom priželjkuje izbore. Ovde, okolnosti su patološke u svakom smislu, pa i u izbornom. Okolnosti su patološke do nivoa ludosti vrlo često. U tim uslovima nemate normalne uslove za održavanje izbora - ispričao je Tadić.

Govorio je Tadić i o potencijalnim koalicijama, onim pre i onim posle izbora, a za ove druge naglasio da bi ponovo stupio i sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, ukoliko bi to značilo smenu vladajuće partije.

Neko misli ja sam uživao sa Ivicom Dačićem, pa ja sam bio užasnut, ali to je moja obaveza. Ja nisam imao okolnosti da se ponašam na ugodan način, nego da plaćam cenu, zbog zajedničke stvari - rekao je Tadić.

Ceo intervju možete pogledati u emisiji Kvaka 23.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Vojca

    13:52 // 26. 12. 2018.

    Dakle DJON OBRAZ :-) Da sam na tvom mestu cutao bih ;-)

    • VOJCA

      20:31 // 26. 12. 2018.

      Secam se kada su trcali da se slikaju takmicili se ko ce vise da mu se podvuce Secam se rukovodstva kada su sve razvlacili po bezvrednim tenderima Kada su se bogatili preko noci Ne kazem da su ovi sada bolji Ali brate odakle vise obraza da se prica o greskama koji ovi sada rade kada su i prosli bili LOPUZE....

  • MCDonald's

    13:49 // 25. 12. 2018.

    Grad bez Mek Donaldsa nije normalan grad ako vec ima takav status. To onda nije grad i zasto se ponasati prepotentno.

  • Peki

    14:57 // 24. 12. 2018.

    A za to stanje ti imas dobar deo zasluga!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: