Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 23. 12. 2018.

Tadić u "Kvaki 23": Okolnosti u Srbiji patološke do nivoa ludosti

Tadić Kvaka 23 Pre bojkota izbora potrebno je dobro ih promisliti i osmisliti; foto: print screen/Youtube

Iako izbore priželjkuje, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić smatra da u okolnostima koje su "patološke do nivoa ludosti" oni nemaju smisla. Zato uzima u obzir bojkot kao opciju, ispičao je u emisija "Kvaka 23" agencije "Fonet", ali smatra da je potrebno dobro ga pripremiti i osmisliti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ada

    19:05 // 23. 12. 2018.

    Drze putinove slike,hotelimw i ugostiteljskim radnjama daju ime "Moskva", nema hamburgera i hot-doga. Ludilo. Jel'to isnevanje Rusa i Putina.

  • Prcko

    20:54 // 23. 12. 2018.

    Tadic filozofira iz svog ugla i nista ne kaze, tesko da ce ovakvim nastupima nesto postici. Kazi covece sta nudis drugacije, kako mislis da promenis pravni, ekonomski sistem zemlje da time resis probleme gradjana i drzave... Opozicija je opsednuta Vucicem umesto gradjanima jer ima isti program kao SNS - fotelje. Sto bre da glasamo za vas? Sta dobijamo time?

  • Mara

    21:02 // 23. 12. 2018.

    Da ti se smuči

  • Hamburger

    18:38 // 23. 12. 2018.

    Samo ce da dodju drugi ljudi koje cemo da gledamo a neki gradovi koji su namerno tako uredjeni ostace isti da nas dovedu do "patoloskog nivoa ludosti" i obolenja. Jednostavno u njima namerno nema niceg dobrog i zdravog. To bi nova vlast morala da zna i promeni.

  • adsččds

    21:05 // 23. 12. 2018.

    Kada smo već kod patologije, najdobronamernije bih podsetio da je uvaženom g.dinu Tadiću kampanja pre nekoliko godina podrazumevala ispisivanje šablon grafita po zidovima i trotoaru "Boris je bolji".

  • MCDonald's

    13:49 // 25. 12. 2018.

    Grad bez Mek Donaldsa nije normalan grad ako vec ima takav status. To onda nije grad i zasto se ponasati prepotentno.

  • Peki

    14:57 // 24. 12. 2018.

    A za to stanje ti imas dobar deo zasluga!

  • Vojca

    13:52 // 26. 12. 2018.

    Dakle DJON OBRAZ :-) Da sam na tvom mestu cutao bih ;-)

    • VOJCA

      20:31 // 26. 12. 2018.

      Secam se kada su trcali da se slikaju takmicili se ko ce vise da mu se podvuce Secam se rukovodstva kada su sve razvlacili po bezvrednim tenderima Kada su se bogatili preko noci Ne kazem da su ovi sada bolji Ali brate odakle vise obraza da se prica o greskama koji ovi sada rade kada su i prosli bili LOPUZE....

  • Zorz

    22:17 // 23. 12. 2018.

    A sad svi na poso za 200E. Danas nam je ovaj kosarkas izabran jednoglasno. Nema sale.Kako kosarkas zna da prica bogami i podvikne kao da se neko plasi

  • Zver

    22:34 // 23. 12. 2018.

    Pa i vi cenzurisete ko Informer. Pupak vam je vezan za SPS . Samo tako jako pisi te o Vranju , lLeskovcu , Muzejima trla naba lan. Goruce probleme ne

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: