Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:03, 7. 5. 2012.

Tajna sednica Izborne komisije u Crvenom Krstu

rajcic Milovanović i Rajčić sa prigovorima

Predsednica Opštinske izborne komisije zabranila je medijima da prisustvuju večerašnjoj sednici ovog tela, dok su pojedine stranke tražile ponovno brojanje glasova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • MMarko

    09:06 // 9. 5. 2012.

    Predstavnici Ldp-a, NS i Romske stranke imali su svoje clanove u toj istoj komisiji koji su prisustvovali sednicama, pa zasto isti nisu na to reagovali, na bilo kakvu nepravilnost, vec su se potpisima saglasili sa utvrdjenim rezultatima. Po Zakonu o lokalnim izborima izborna komisija NE broji listice, vec je to obaveza birackog odbora. Ako zapisnik sa birackog mesta nema upisane primedbe na rad, brojanje listica ili neku drugu nepravilnost...a clanovi i preds.birackih odbora su iz razlicitih stranaka, zasto nisu na isto reagovali tada ako su uocili nepravilnost? Clanovi LDP-a, NS i Romske stranke nisu imali primedbe ni kao clanovi birackih odbora, koji su prisustvovali svim tim izbornim radnjama, a onda se pojavljuju iz tih istih stranaka njihove nazovi "vodje" sa drugom pricom?!

  • ISTINA

    13:14 // 8. 5. 2012.

    Ovaj gospodin sa slike juce je sam napustio sednicu izgovorom da ide da opere ruke da bi se slikao i davao izajve za medije , a mediji su pokusali da udju na ovu sednicu ali je bilo receno da sacekaju ispred dok se ne izglasa da li komisija zeli da budu prisutni novinari ili ne , Voditeljka sa ,,TV ZONA'' se ,, BAS POTRUDILA I BILA UPORNA '' da je odmah odjurila do svoje tv stanice da kaze kako ima prilog na kojem se vidi da su joj zatvorili vrata ispred nosa i da ih nisu pustili a samo su trebali da sacekaju napolju malo ... tako da ovi novinari od komarca naprave magarca :D pozz

    • Ser Ferguson

      00:24 // 9. 5. 2012.

      Ajde bre lopovi neopevani, pokrali ste boga na izborima i bas na tom crvenom krstu, cuti tamo

  • avlijaner

    23:01 // 7. 5. 2012.

    sad kad su ljudi iz SRS vidli da je pukli na izborima, jedini nacin da svu papirologiju iz opstine uniste je to da poniste izbore i na Crvenom krstu, kao bi sebi kupili iole malo vremena,Ko ce sad Lalicinog sina da stiti od policija,docko je celo naselje navuko na cudnu supstancu zute bolje ....

    • anonimac

      23:40 // 7. 5. 2012.

      Ako umes da citas videces da se nigde ne spominje SRS.

    • Dragan

      00:20 // 8. 5. 2012.

      Nije slucajno tajna. Prilican broj rezultata iz ove opstine koji je pristigao na sabiranje u nas stab je bio nepotpun (fale podaci o broju izaslih i nevalidnih listica) i sumnjiv (veci broj glasova u kutiji od broja izaslih).

  • dipl.shetach

    10:03 // 8. 5. 2012.

    Sam spoj LDPa i NSa na istom mestu i zajednickoj temi govori da tu nesto ne stima, a cinjenica da komisija pokusava da se stavi iznad zakona i ne prihvata prigovor roma i ostalih je alarmantna.
    Duh dobrog starog SPSa nadvio se ponovo nad nas grad, o cemu govore izborni rezultati, dok nam Trivanka prica price o proevropskoj Srbiji i timu DS-SPS u trenutku kada se u Nisu ponistavaju izbori na 17 birackih mesta zbog nepodudaranja broja listica sa brojem izaslih biraca. Za ovo nismo tabanali, neka se DSovci SPSovci grle i ljube, ja pakujem porodicu. Ako se po jutru dan poznaje, vreme je za put.

    Nije mi jasno otkud tolika hrabrost i drskost clanova birackih komisija da potpisu zapisnike kada se u kutiji naslo vise glasckih listica od broja izaslih biraca.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: