Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:53, 12. 2. 2013.

| Politika

Tončev: Ne verujem da je moj brat kriv

Autor:I.M.Izvor:Večernje novosti
Toncev.jpg

Predsednik opštine Surdulica Novica Tončev, govoreći o svom bratu Ivici, savetniku premijera Dačića za Večernje novosti kaže da njih dvojica nisu u kontaktu od 2008, kada je ušao u politiku.

Novica Tončev ovako je izrazio žaljenje što se prezime njegove porodice povlači po medijima zbog toga što se njegov brat Ivica Tončev, savetnik za nacionalnu bezbednost premijera Srbije Ivice Dačića, našao u žiži nove afere.Iako, kako kaže, nije u kontaktu sa bratom još od 2008. godine, Novica Tončev tvrdi da su ovi napadi na njegovog brata neosnovani, jer je sve što ima stekao radeći u Austriji.

- Nije tajna da Ivica i ja nismo u kontaktu. I to od kada je ušao u politiku. Ali, sa druge strane, tvrdim da preispitivanje porekla njegove imovine ničemu ne vodi. Ivica je sve što ima zaradio u Austriji, gde je radio od svoje 20. godine. Imao je građevinsku firmu u Beču i posao mu je odlično išao - kaže Novica.

Ivičin brat tvrdi i da on nije kupio nijednu nekretninu otkako je došao u Srbiju i smatra da će "postupak koji je inicirala Agencija za borbu protiv korupcije to i dokazati".

Novici Tončevu, članu izvršnog odbora SPS, smeta što se ime porodice Tončev povezuje sa kriminalnim radnjama.

- Sve ovo predstavlja napad na porodicu o kojoj niko nije nikada rekao ružnu reč. Koliko znam, Ivica nije imao nikakve veze sa kriminalnim radnjama. Ja sam isto, kao i on, u politiku ušao kao bogat čovek. Ne primam platu u opštini, vozim se svojim kolima, koristim privatni telefon. Naša porodica se 150 godina bavi privatnim poslovima. Niko od nas nikada nije radio u državnoj firmi i sve što imamo stekli smo pošteni radom - kaže Novica Tončev za Večernje novosti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • janko jankovic

    11:38 // 20. 3. 2013.

    dokle cete ovaj jadni narod da vucete za nos.pa ako je siromasan nije glup.jos tri godine pa se karte opet mesaju.

  • Dragan Barac

    15:07 // 22. 2. 2013.

    iiiiiii

  • Dragan Barac

    14:57 // 22. 2. 2013.

    kako te novice nije sramota,nisi s bratom u kontaktu od 2008 a samo pre par meseci pred izbore u kampanji se grliš s njim na bini u surdulici,postoje snimci na TVOJOJ televiziji----sta god da je ivica uradio on ti je brat i sramno je da tako pricaš i ogrdujes sebe a to da niko nije rekao nista lose o vama u surdulici je najveca laz,na sva zvona se prica o tebi ali su ljudi siromasni i nemaju gde pa cuti........toliko.....P.S.ubeden sam da ce se sve ovo kao i sve ostalo zaustaviti i nece otici do kraja,na zalost

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: