Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 4. 4. 2017.

| Politika

Tri odbornika napustila JS u Vranju, Antić zamenik gradonačelnika

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
skupstina vranje foto i.m.
3 odbornika iz JS ubuduće samostalno, odbornici biraju zamenika gradonačelnika; foto: I.M.

Na početku 11. sednice Skupštine grada koja se danas održava u Vranju, predsednik Skupštine Dejan Tričković saopštio je odbornicima da je obavešten od strane Dragana Pavlovića, Miloša Simića i Gorana Stojkovića da su napustili odborničku grupu Jedinstvene Srbije i da će u budućem radu učestvovati kao samostalni odbornici.

Unutarstranački sukob u Jedinstvenoj Srbiji traje već duže vrame, a kulminacija se desila kada je jednom od članova demoliran automobil.


Antić novi zamenik gradonačelnika

U Dnevni red Skupštine uvršten je i izbor zamenika gradonačelnika, nakon što je Igor Andonov podneo neopozivu ostavku zbog kako je tada rekao "obnovljene ljubavi na relaciji SPS i SNS“,

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković predložio je da novi zamenik bude Nenad Antić, diplomirani pravnik iz redova Srpske napredne stranke koji je do sada bio na funkciji direktora filijale PIO Fonda, a odbornici su većinom glasova usvojili taj predlog.


Na Dnevnom redu 28 tačaka

Odbornici će se danas izjasniti o izveštajima o radu javnih ustanova, Gradskog veća, Gradske uprave, Gradskog pravobranilaštva i Zaštitnika građana u prošloj godini.

Na 11. sednici Skupštine grada biće reči i o Predlogu programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Vranje, Predlogu godišnjeg plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2017. godinu, kao i o predlozima rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune statuta javnih ustanova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cujte Srbi

    21:45 // 4. 4. 2017.

    Da li ste vi Vranjanci povezani sa Svetzarevom ili Nisom,sa Sandzakom ili Nisom?Da li vam je drazi Palma i Rasim od perspektive vase dece.Jug Srbije ima jedan centar,i to je NIS.

  • xyz

    12:29 // 4. 4. 2017.

    Ne zove se to ljubav nego korist..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: