Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:55, 30. 3. 2023.

| Politika

Tribina opozicionih poslanika u petak u Leskovcu, prostor za održavanje otkazan im u poslednji čas

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Leskovac
Umesto u Centru za stručno usavršavanje tribina će biti održana u jednoj od leskovačkih kafana; foto: M. M.

Iako je već sve bilo dogovoreno da tribina opozicionih narodnih poslanika ”Da li se Leskovac vidi iz Beograda” bude održana u petak, 31. marta, od 19 sati u Centru za stručno usavršavanje, iz te ustanove otkazali su prostor, zbog čega su organizatori debatu morali da presele u jednu od leskovačkih kafana.

Na tribini će govoriti Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović, Robert Kozma i Zdravko Ponoš, a iz Jugpresa, koji je organizator, ističu da je direktorka Centra za stručno usavršavanje Anđela Kostić Minić sinoć mejlom, van radnog vremena, otkazala događaj, a vrata su im bila zatvorena i u sali Skupštine Grada i Kulturnog centra. Tribina Jugpresa Narodni poslanici govori pričaju o decemtralizaciji ;foto: Jugpres

Direktorka ne zna da li bi poslanici, dakle predstavnici građana koji su i njoj poslodavci jer platu prima od para građana, govorili stranački ili ne. Inače je, u najmanju ruku, licemerno, da se direktorka, koja je postavljena isključivo stranački na tu poziciju, poziva na član zakona koji zabranjuje “stranačko organizovanje i delovanje i korišćenje prostora ustanove u te svrhe”. Naravno, jasno je da je direktorku “neko”, a svi znaju ko isključivo i jedino to može da naredi u Leskovcu, pozvao i naredio da otkaže zakup prostora - kažu organizatori.

Zbog toga će priču o decentralizaciji morati da održe u kafani ”Čaršija”, uz poziv građanima da dođu i aktivno se uključe u debatu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ne podrzavam Ponoša i ostale ali

    18:59 // 30. 3. 2023.

    ovo je strašno šta se radi, da se nebi čulo drugačije mišljenje od ove nakaradne okupacijske, vlasti svih segmenata društva. Tipičan kriminal

  • Filozof

    17:25 // 30. 3. 2023.

    ... a trzisna inspekcija zatvorice kafanu na 15 dana vec oko podneva.

  • Decak

    13:31 // 30. 3. 2023.

    Velika sramota za nase drustvo, za nas narod.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: