Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:43, 15. 9. 2013.

| Politika

Tržnica: Sanja Micić nije savetnik direktora

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
490x370-trznica2.jpg

Reagujući na zahtev niškog LDP da Sanja Micić bude smenjena sa mesta savetnika direktora JKP "Tržnica", iz tog preduzeća su saopštili da ona nije na toj funkciji još od 30. novembra 2011. godine.

U dopisu koji je potpisao direktor ekonomsko - pravnog sektora Slaviša Bašović navodi se da Micić trenutno radi kao referenta zakupa "saglasno svojoj stručnoj spremi i u skladu sa važećom sistematizacijom".

Podsetimo, Sanja Micić, tadašnji predsednik niškog odbora Jedinstvene Srbije, bila je savetnik direktora od 2. decembra 2008. do 30. novembra 2011. godine, u vreme dok je na čelu Tržnice bio Nebojša Petrović.

Ona je krajem 2012. godine osuđena zbog korupcije, tačnije zbog zloupotrebe službenog položaja, falsifikovanja službene isprave i prevare.

Detaljnije o tom slučaju možete pročitati u tekstu "Kriva za korupciju, nagodila se sa Tužilaštvom".


Čelnici Liberalno demokratske partije u Nišu pozvali su u petak aktuelnu vlast da se "odrekne kadrova koji su je obrikali".

Glavni razlog za ovakav poziv je, kako je pojasnio predsednik Gradskog odbora LDP Srđan Pešić, to što su pojedini direktori obrukli gradsku vlast.

- Tražimo da Milutin Ilić ne bude direktor Toplane, jer je pretio novinarima, tražimo da Sanja Micić bude smenjena sa mesta savetnika direktor Tržnice, jer je najflagrantnije kršila svoj položaj, tražimo da Miljan Jovanović ne bude direktor Direkcije za saobraćaj, jer je bio okrivljen da je namestio glasanje za najpopularnijeg Nišliju, tražimo da Jelica Velaja bude smenjena sa mesta načelnice, tražimo da Milić Petrović ne bude direktor Galerije savremene likovne umetnosti, jer je osuđivan za prekršaj u prethodnom direktorskom mandatu i tražimo da Ivan Vuković ne bude direktor Narodnog pozorišta, jer ne ispunjava uslove konkursa - kaže Pešić.

O svima koji su pomenuti u saopštenju LDP-a detaljnije možete pročitati u tekstovima Južnih vesti:

- Podignuta optužnica zbog pretnji novinaru (Milutin Ilić)
"Kriva za korupciju, nagodila se sa Tužilaštvom" (Sanja Micić)
Jovanović se nagodio sa Tužilaštvom (Miljan Jovanović)
Novi direktor niške Galerije krivično osuđivan (Milić Petrović)
Priznala korupciju, ostaje na funkciji (Jelica Velaja)
- Vuković da objavi budžet za "Konstantina" (Ivan Vuković)

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Eksperti

    12:08 // 17. 9. 2013.

    Ako je učitelj Boban Jovanović "kvalifikovan" da bude potpredsednik UO "Tržnice " ne vidim u čemu je problem sa stručnom spremom kod pomenute.Možda jedino ove pronevere ali ko više gleda na to !?

  • viktor

    08:37 // 16. 9. 2013.

    zena namestena i to je ! A sto se tice njene sposobnosti kamo srece da imamo vise takvih.Zlonamernici mogu da joj pljunu pod prozor!!

  • SONE

    21:51 // 15. 9. 2013.

    Sta li ga je ona savjetovala? Kragnu da namesti?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: