Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 4. 10. 2012.

| Politika

Tužbe bivšeg direktora Direkcije u Vranju

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
vranje,-dejan-stanojevic.jpg
Dejan Stanojević

Nekadašni direktor, a sada zamenik direktora Direkcije za izgradnju u Vranju podneo je krivičnu prijavu Osnovnom i Višem javnom tužilaštvu, kao i odeljenju za privredni kriminal policijske uprave u ovom gradu protiv predhodnog direktora Dragana Stojkovića, koji ga je nasledio na ovom mestu u Direkciji.

U celoj priči sadašnji direktor Nebojša Bote Nikolić "pere ruke" od ovog slučaja tvrdi da ovo javno preduzeće nema ništa sa prijavama i da je njih podneo Stanojević.

- Spisak nepravilnosti u radu dugačak, ali prijave se odnose na  odnose na izdavanje gradsko-građevinskog zemljišta i nepoštovanja odluke komisije za javne nabavke - kaže Dejan Stanojević i dodaje da je Stojković protiv njega takođe podnosio krivične prijave kada je došao na mesto direktora.

dragan Dragan Stojković

Iako Stanojević tvrdi da je prijave podneo u ime Direkcije, njegov nadređeni Nebojša Bote Nikolić koji je generalni direktor ovog preduzeća napominje da Direkcija nije podnela krivičnu prijavu i da to u ime ovog preduzeća može učini samo on.

Bivši direktor Dragan Stojković kratko je za Južne vesti prokomentarisao.

- Došlo je vreme da oni koji treba da budu iza rešetaka podnose krivične prijave - kaže Stojković.

Zanimljivo je da je Stojković na mesto direktora nasledio upravo Stanojevića koga je kako sam tvrdi u par navrata “poštedeo”.

- Nisam želeo da se bavim svojim prethodnikom i njegovim greškama, došao sam da budem rukovodilac jedne firme i jedino me je to zanimalo – tvrdi Stojković.

Dok Stanojević kaže da je od svog predhodnika "popio" pet krivičnih prijavi i da za nijednu nije dokazano da je prekršio zakon.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih sagovornicima, ovde se neće stati.

Naime, Stojković takođe planira da presavije tabak dok Stanojević tvrdi da mu to nije pametno jer glavne adute još nije izneo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Urban

    14:16 // 4. 10. 2012.

    Podrska za Stanojevica!Rasturi bagru!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: