Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 6. 11. 2018.

| Politika

U Gadžinom Hanu članovi DSS postali naprednjaci

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Oko sokolovo Gadžin Han
Preletanje u Gadžinom Hanu; Foto: S. S.

Više od 300 članova Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu prešlo je u Srpsku naprednu stanku, tvrdi predsednik Opštinskog odbora naprednjaka Goran Stojiljković. Kako kaže SNS-u su pristupili svi članovi zajedno sa rukovodstvom DSS-a.

Stojiljković je posle ovog pojačanja najavio stvaranje mesnih odbora i jačanje partijske infrastrukture u Gadžinom Hanu. Dodaje da će to biti zapravo pripreme za sledeće izbore, ali i da je ovako odlučeno zbog najave predsednika Srbije Aleksandrav Vučića da će u opštinu dovesti investitora.

Sa ciljem pripreme stranke za sledeće izbore i sprovođenje politike SNS i Aleksandra Vučića. Na poslednjem skupu sa predsednicima opština, Vučić je obećao otvaranje jedne fabrike sa 150 radnih mesta što je veoma značajno i bitno za razvoj opštine i za ostanak mladih ljudi gore - rekao je Stojiljković.

Inače, DSS je u Skupštini Gadžinog Hana do danas imao četiri odbornika, dva člana u Opštinskom veću, a dosadašnji predsenik Opštinskog odbora ove stranke Dragan Mijalković je na funkciji pomoćnika predsednika Opštine.

Rukovodstvo i svi članovi Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu pristupili su Srpskoj naprednoj stranci. pic.twitter.com/obtdA74LXc

— SNS Niš (@nis_sns) November 6, 2018
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Brale

    19:25 // 8. 11. 2018.

    Sve je to u režiji PREEDSEDNIKA Saleta iz Semčeta. On je i Demokrate uveo u vlast pa i ove nesrećne DSS ovce. REKOH JE on je CAR Zaplanjski.

  • Zaratustra

    15:09 // 7. 11. 2018.

    Priča mi jutros čovek iz Hana da je i 300 grla stoke svojevoljno i ničim izazvano odlučilo da pristupi SNS-u. Šta se to tamo dešava?

  • Genije

    13:58 // 7. 11. 2018.

    Odakle u GADŽINOM HANU Preko 300 članova,bilo koje partije ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: