Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:16, 26. 11. 2012.

| Politika

U Kuršumliji formirano povereništvo URS-a

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
prokuplje,-urs.jpg

U Kuršumliji je formirano povereništvo URS-a, a za poverenika je izabran Dejan Milošević.

Ostali članovi povereništva su: Branislav Jovanović, Radiša Novičić, Dobrila Joksimović, Živorad Petrović, Bratislav Deljanin, Marija Živković, Marko Filipović, Ljiljana Čarapić, Marija Milosavljević, Saša Ilić, Zvonko Mitrović, Miroslav Dragićević, Slavomir Krstić i Blagoje Mitrović.

Iako je ova stranka u Kuršumliji u opoziciji, URS se nada da će doći do prekomponovanja vlasti u ovoj opštini.

- Smatramo vrlo racionalnom odluku naših partijskih centrala da se u svim sredinama gde je matematička većina moguća izvrši usklađivanje lokalne koalicije poput one na republičkom nivou. To garantuje angažovanje svih lokalnih i republičkih resursa na ostvarivanju opštih ciljeva, a pre svega ravnomernog regionalnog razvoja. Svedoci smo da je u mnogim sredinama ova preporuka ispoštovana - kazao je ovom prilikom član Izvršnog odbora URS Mihajlo Zdravković i dodao da je prekomponovanje vlasti u Kuršumliji matematički gledano moguće.

Kao prepreku za moguće učešće u vladajućoj koaliciji predstavnici lokalnog URS vide Radovana Raičevića prvog čoveka naprednjaka u Kuršumliji.

- On ne želi da sprovede odluku iza koje stoji stranački vrh. Pri tome daje obrazloženje da mu je URS prihvatljiv, ali ne i njegovi čelni ljudi u Kuršumliji, Milošević i Jovanović.  Istu taktiku primenjuje i u razgovorima sa SPS-om. Stranka mu je prihvatljiva, ali ne i njihova dva stranačka funkcionera. Za URS je ovakav stav SNS-a potpuno neprihvatljiv, jer je za Kuršumliju štetan. Zato apelujemo na rukovodstvo SNS-a da utiče na Raičevićevu odluku i da se i u Kuršumliji vlast prekomponuje prema koaliciji sa republike - istakao je novoizabrani poverenik URS u Kuršumliji Dejan Milošević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • prokupcanin

    18:56 // 26. 11. 2012.

    Od nekadasnje organizacije strucnjaka G17 dosli smo do organizacije koja okuplja likove sumnjivih biografija,tatine sinove i napacene doktore.Na slici,s leva na desno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: