Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:37, 24. 3. 2022.

| Politika

U Nišu pred izbore po dva ministra dnevno - funkcioneri javni, a zadaci i stranački

Autor:Tamara TasićIzvor:Južne vesti
sns
Ministar i gradonačelnica na zadatku; foto: Dragana Sotirovski/Fejsbuk

"Stanovnike ovog naselja su upoznali sa dosadašnjim radom stranke ali i aktivnostima ministarstva", piše na profilu gradonačelnice Niša nakon posete ministra građevinarstva Nišu. Momirović je jedan od četiri ministra, uz premijerku, koji su poslednih dana došli u ovaj grad. Njihov zadatak je obilazak objekata, institucija i domaćinstava, ali i upoznavanje građana sa aktivnostima Srpske napredne stranke.

U kampanji u kojoj su posmatrači uočili zloupotrebe u sredu je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović u Nišu je u posetila dva domaćinstva koja su ostvarila pravo na sufinansiranje energetske sanacije porodičnih kuća.

Istog dana poseta i obilazak, uz najavu rekonstrukcije u Narodnom pozorištu, i za ministarku kulture i informisanja Maju Gojković. zorana Ministarka obilazi domaćinstva; foto: J. J.

ministar Ministar malo o SNS, malo o ministarstvu; foto: Dragana Sotirovski/Fejsbuk Međutim, one nisu jedine predstavnice Vlade koje su obišle najveći grad na jugu. Od ponedeljka je ministar odbrane Nebojša Stefanović bio i u Centru za obuku pasa. Istog dana je zajedno sa premijerkom Anom Brnabić podelio i ključeve pripadnicima snaga bezbednosti.

Njima se tog dana pridružio i ministar građevinarstva Tomislav Momirović, koji je imao i najviše aktivnosti - postavljao je kamen temeljac nove terminalne zgrade na Aerodromu, obišao radove na "Auto-putu mira" u Merošini i sa gradonačelnicom Niša predavao građanima lekcije o SNS-u, ujedno i o Ministarstvu.

Članovi Predsedništva SNS Tomislav Momirović i Dragana Sotirovski razgovarali su sa građanima u naselju Branko Bjegović u opštini Crveni Krst. Stanovnike ovog naselja su upoznali sa dosadašnjim radom stranke ali i aktivnostima ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i grada Niša u pogledu obnove putne infrastrukture u toj gradskoj opštini - piše na zvaničnom Fejsbuk nalogu Sotirovski.

Uporedo sa dolaskom ministara, nastavlja sa radom i karavan gradonačelnice Niša. Dve nedelje pred izbore najavljuje se rekonstrukcija ulica, a u naselju Crvena zveda je otvoreno novo gradilište i počela izgradnja reciklažnog centra.

Otvoreno je i gradilište u Niškoj Banji, akva-park, rekonstruiše se park kod Suda, ali i onaj kod "Delte", pa osim više ministara u gradu, Nišlije pred izbore građani primećuju i više mašina na ulicama nego inače.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena

    17:40 // 24. 3. 2022.

    Pitam se, koliki bednik treba da budeš pa da obučeš taj prsluk...

    • Razbibriga

      20:34 // 24. 3. 2022.

      Neki od ovih budala, misle da je pancir !

  • Ivča89

    17:39 // 24. 3. 2022.

    Jednom za svagda promenimo ih,previše zla su naneli a sad se pred izbore kao prave dobrice. Najurimo ih

  • Voja

    16:24 // 24. 3. 2022.

    Ulicu Dr. Petra vučinića su raskopali pre dve nedelje. Još uvek parkirane inžinjerijske mašine. Od posipanja šodera, a nakon toga i asfaltiranja ulice do sada nema ništa. Al možda bude do Nove godine, al neznamo koje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: