Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 22. 6. 2012.

U SPO-u razočarani i ponosni

PREDRAG MILACIC Predrag Milačić

Predsednik Gradskog odbora SPO Predrag Milačić kaže da bez obzira na izborne rezultate SPO neće odustati od svojih ideja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Righteous Clan

    18:13 // 22. 6. 2012.

    SPO je jedina prava monarhisticka stranka koja bastini tradiciju pobjednicke Srbije koja ne odustaje od svojih ideala.

  • nwa

    18:17 // 22. 6. 2012.

    LDP je prekrsio predizborni dogovor.Nista cudno od njih.Oni mjenjaju stavove kao i njihov Cedo.SPO ostaje dosledan sebi i svojim uvjerenjima !

    • arsa

      11:09 // 23. 6. 2012.

      ldp prekrsio dogovor?
      pa vuk se iza ledja cedi dogovarao sa tadicem, izvukao spo iz koalicije preokret i hteo da bez ldp-a udje u vladu sa majom gojkovic i sps-om!
      i onda cete vi, vajni spovci, veciti gubitnici, da govorite o postenju i morali... pogledajte prvo u svoje dvoriste, pa onda blatite druge!

  • Nikola Popovic

    18:18 // 22. 6. 2012.

    Bio sam na promociji preokreta na letnjoj pozornici niske tvrdjave i svedok sam da su clanovi SPO-a dominirali svojim zastavama i prisustvom na tribini.Bez obzira sto je Haris Dzinovic u organizaciji URS-a gostovao na trgu,clanovi SPO-a su svojim prisustvom napunili letnju pozornicu.Licno smatram da je toj koaliciji SPO vise dao nego mLDP ali je koalicioni sporazum bio ucenjivacki pa je situacija sada takva kakva je.Sledeci put okupiti sve SPO-vce od devedesetih i na izbore sami pod sloganom SPO kao feniks.Pozdrav za g Milacica iz Vlasotinca.

    • arsa

      12:02 // 23. 6. 2012.

      tacno je da je na pozornici bilo vise zastava spo nego ldp-a... cak sam uveren da nije bilo niti jedne zastave ldp-a jer ldp ni nema zastave, jer smatra da je taj model iz bulajicevih filmova prevazidjen...

    • Shame-on-LDP

      11:29 // 24. 6. 2012.

      LDP je imao zastave... to su bile neke sektaške crveno-ljubičasto-bele...

    • Shame-on-LDP

      11:32 // 24. 6. 2012.

      Bilo je zastava LDP-a... To su bile one sektaške crvno-ljubičasto-bele...

  • beara

    18:19 // 22. 6. 2012.

    SPO i Vuk se 22 godine dosledno bori za Evroatlenske integracije i ukazuje na pravi put.Nema predaje !

  • Саша Митровић

    18:21 // 22. 6. 2012.

    Сва подршка Пеђи Милачићу и градском одбору СПО. Зажалиће Ниш што представника СПО нема у скупштини и у власти. А то како се понашају представници ЛДП обиће им се о главу већ на првим следећим изборима када буду морали да изађу сами. Без СПО нигде не би прешли цензус, па ни у Нишу.
    СПОвци глава горе, немате се чега стидети, а поуке се из свега морају извући...

  • Jovanovic

    18:24 // 22. 6. 2012.

    LDP je frakcija jedne sibicarskog odnosa prema stvarima, koje na vlast gledaju kao na plen. Verovatno su i sampanjac otvarali kad su presli cenzus u Nisu. Da im nije bio SPO bili bi u dubokoj ilegali...

  • spor

    18:28 // 22. 6. 2012.

    U Nisu je Vuk odrzao cuveni govorio iz 1990 kad je predvidio sve od rata,sankcija i bombardovanja.Nislije su ga cule,ali ostatak Srbije nije mogao da cuje taj prorocanski govor.Zato smo tu gdje i jesmo.

  • WolfGang

    18:31 // 22. 6. 2012.

    SPO i Nis su pobratimljeni bunama koje su dizali protiv Milosevica.Prva buna 1996 zbog kradje je podignuta u Nisu,a SPO je bio kicma te bune,kao sto je SPO prvi digao bunu i 9 marta.

  • dragan bozic

    18:48 // 22. 6. 2012.

    Podrska velikom demokratskom borcu gospodinu Milacicu.SPO je mozda izgubio clanstvo i glasace ali i dalje je jedina otadzbinska stranka, monarhisticka i stranka koja je usko vezana za srpski ''ep'' i srpsku ''Odiseju''.Stim imamo pravo da verujemo u nasu pobedu i pobedu moralnih nacela kalmljenih na Svetosavnoj osnovi.Prijatelju ili brate Predraze, iz ovog tvog teksta mnogi od nas trebaju da se pitaju ''koliko mi ustvari volimo SPO''...Vi ga zasigurno volite!!!

  • Marija Simonovic

    19:37 // 22. 6. 2012.

    Bravo SPO Nis! Korektni ste i principijelni, kvalitet nesumnjivo imate, buducnost je pred vama.

  • Vlad

    23:04 // 22. 6. 2012.

    Problem ovog drustva je sto vec decenijama, kao u nekom zanosu, izbegava da se pogleda u ogledalo, sagleda sve svoje vrline i mane i pokusa da popravi stvari. Pri tome mislim na birace a ne na politicare. Politicari ce da serviraju pricu od koje ce imati najvise koristi tj. govorice ono sto biraci zele da cuju. Jedna od retkih stranaka, a sasvim izvesno i jedina, je SPO koji se nikada nije dodvoravao glasacima. Mozda je to i pogresno, vremece pokazati. Ali je u svakom slucaju casno i posteno.
    Dragi gospodine Milacicu, u svoje licno ime i ime svih ponosnih Srba Vas molim da istrajete u onome sto radite. Upirite prstom pravo u probleme. Govorite istinu. Ucinite sve da otreznite one koji su glasali za licemere, manipulante i politikante. Istina ume da boli ali verujem da ce zaboleti one koji godinama obmanjuju birace da bi posle izbora sa djavolom formirali vlast. Obavezni ste na to, gospodine Milacicu, jer pripadate jedinstvenoj stranci kakve nema u Srbiji.
    Svako dobro Vam zelim!

  • Caliope

    11:05 // 23. 6. 2012.

    Pozdrav i puna podrska SPO Nis. Istrajte u svemu. Dosledni ste kao i uvek.

  • nwa

    15:18 // 23. 6. 2012.

    @arsa
    Arso ne postoji predizborni sporazum po kome posle izbora Preokret moze uci u vladu samo kao koalicija.
    Takodje SPO ima pravo na svoj poslanicki klub i samostalno djelovanje po koalicionom sporazumu.Bilo bi odlicno za Srbiju u kljucnim pregovorima oko EU da SPO udje u vladu i Vuk postane MIP,a vi mozete kao i proslom sazivu skupstine.Nista vam nece faliti.

    • arsa

      22:57 // 23. 6. 2012.

      pa ako je to tako zasto se onda danima od strane spoa napada ldp u nisu kako je prekrsio koalicioni sporazum i kako je nemoralan sto vodi pregovore kao ldp? ako spo u republickom parlamentu moze da bude nezavistan, onda i ldp u gradskom parlamentu moze da bude nezavistan.

    • arsa

      11:48 // 24. 6. 2012.

      ako je to tako i ako je to u redu, zasto onda spo u republickom palamentu ima vise prava nego ldp u gradskom?!
      ako koalicionim sporazumom, kako kazete, nije predvidjeno da nakon izbora clanovi preokreta nastupaju zajedno, zasto se onda lokalni lidercici spoa vec nedeljama dzapaju oko toga sto ldp sam nastupa na pregovorima?!
      ako moze vuk u bgd, moze i ldp u nisu!

    • petrovic

      14:45 // 24. 6. 2012.

      zasto se onda milacic ljuti kada ldp pregovara bez spo-a? upravo si rekao da je to ok. a da, ko gubi ima pravo da se ljuti...

  • Sasa Vasilic

    22:39 // 23. 6. 2012.

    gospodine milacicu,lepo je sve ovo sto ste rekli,ali,morate nam kazati sta je razlog sto se broj clanova,simpazitera i glasaca spo-a drasticno smanjio u nisu,posle 90-ih!nece biti da su samo pristalice spo-a gresile,zar ne!?

  • R.D.A.

    11:27 // 24. 6. 2012.

    Ispravka za prepričavača emisije: Milačić nije rekao da se prethodnoj koaliciji pridruži LDP za formiranje nove gradske vlasti, nego koalicoja PREOKRET.

    • arsa

      01:14 // 27. 6. 2012.

      spo je bio na vlasti u nisu pa ga sad nema nigde... i sta sad?

  • liberal

    18:57 // 25. 6. 2012.

    Gospodine Milačiću,
    SPO je već 12 godina na vlasti u Nišu i za to vreme nisu vidljivi rezultati vašeg rada...
    Sa vama je nemoguća komunikacija jer veliki deo vas ne ume da komunicira (čast nekim mladim momcima iz SPO) a kako ste radili i komunicirali u izbornom ciklusu ta komunikacija je nepotrebna!
    Sada lepo pozovite svoga kompanjona i bivšeg stranačkog druga Bananu kome ste poklanjali glasove na izborima pa sa njim komunicirajte!

    • AntiLDP

      20:41 // 25. 6. 2012.

      Gospodine Liberalu, Niš je mali grad, i za razliku od funkcionera SPO-a, funkcioneri LDP-a su na vrlo lošem glasu, i ta primedba: "SPO je već 12 godina na vlasti u Nišu i za to vreme nisu vidljivi rezultati vašeg rada..." je neargumentovana, jer je LDP upravo zahvaljujući GO SPO Niš prešao cenzus u Nišu... dokaz? Pa LDP je ili jedva ili nije uopšte prešao cenzus u drugim gradovima (BG vam je verovatnije najveće poniženje). Kažete, veliki deo članova SPO-a ne zna da komunicira? OK. To i nije tako strašno, gore je biti bahat, drzak, ohol i nepošten, a tako su se funkcioneri LDP-a ponašali tokom kampanje... Problem je što je LDP omražen od strane birača, i nije ni trebao da pređe cenzus... ali, eto, zloupotrebom SPO, uspeo je... Ne zaboravite ko je napisao deklaraciju Preokreta, pre nego što se na nju pozovete.

    • neliberal

      14:24 // 26. 6. 2012.

      E bas me nasmeja ovaj komentar... Ovi iz LDP-a su tako divni ljudi, iskreni, posteni i casni, dok su sa druge strane ovi iz SPO-a pokvareni, primitivni i ne umeju da komuniciraju :DDD NIJE NEGO! LDP generalno, a posebno u Nisu, je politicki otpad koji zbog svoje bahatosti i beskrupuloznosti ne zasluzuje da postoji (politicki, naravno)!
      Zasto se, druze liberalu, niste zalili i prekinuli komunikaciju sa SPO pre izbora nego je Cedica ucenjivao koaliciju Preokret na republickom nivou upravo koalicijom sa SPO u Nisu? Vase dnevno-politikantske manire ostavite za LDP, Cedicu i Prajd. Nislije vas znaju bolje nego sto mislite.

    • neliberal

      14:27 // 26. 6. 2012.

      ah, jos jedna cinjenica. LDP je bio na vlasti u BG pa ga sad nema ni u gradskoj skupstini. Komentar?

    • arsa

      15:00 // 27. 6. 2012.

      i spo je bio na vlasti u nisu pa ga sad nema nigde!

  • liberal

    15:22 // 26. 6. 2012.

    Gospodine Anti,
    za razliku od SPO stranke koja se već dugi niz godina provlači kroz koalicije kako bih opstala, LDP je stabilna stranka mladih,obrazovanih i intelektualaca.
    Zahvaljujući vama nije sugurno da bi LDP prešao i ulicu a ne cenzus,vi ste bili i osali teret za sve stranke koje su sa vama "komunicirale".
    Ko je omražen a ko ne zna se odavno,zato imate sve manje pristalica kako vreme odmiče...sledi gašenje...
    A deklaracija PREOKRET je nastala početkom 2011. godine i predstavljena na glavnom odboru LDP,da bi se kasnije njoj pridružili ostali između ostalih i SPO...vidi se da imate nizak nivo znanja g-dine ANTI i da pokušavate da obmanjujete javnost.

    • AntiLDP

      17:51 // 26. 6. 2012.

      Moj nivo znanja je taman toliki da znam ko je napisao deklaraciju Preokreta. Izborni rezultati su pokazali da ni LDP ne može da se pohvali pristalicama. I šta to nudi LDP? Nema ekonomski program, socijalni program, u Nišu imate napaljene klince, od kojih nekolicina njih nije znala da mi odgovori na 2 prosta pitanja: Šta je istina? Šta je preokret? A da ne pričamo o LDP niškim funkcionerima koji su u krizi srednjih godina (svaka čast Pešiću)... Kampanju u Nišu niste umeli da vodite bez SPO-a, jer su vas njeni članovi organizovali, prema tome... nemojte... SPO je stranka sa stažom, koja je ušla u legendu, ma u kakvom stanju sad bila, a LDP to nikada neće moći da postigne, dokle god Čeda ne otkrije svoje izvore prihoda, dokle god imate antisrpski stav, antipravoslavni, dok ne postanete kulturni, jer biti fancy ne znači biti kulturan i samo glumatate neku elitu?!. Zar baš nikome nije ispod časti da mu Čeda bude lider?! Nije protivno vašem liberalizmu da je muško po defaultu političko biće?

    • arsa

      01:16 // 27. 6. 2012.

      jedino u cemu se slazem s ovim antijem je to da je spo usao u legendu!
      i tu treba i da ostane...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: