Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:29, 2. 3. 2022.

U Skupštini o tome ko koliko ima, ali i razmena uvreda - "Bane komšija" i "politički patuljci"

bane Rasprava u Skupštini; foto: T. R.

Rečima "biću nežan kao i uvek prema njemu" odbornika SNS-a Nikole Ilića počela je žustra rasprava na sednici Skupštine sa Branislavom Jovanovićem iz koalicije "Niš moj grad". Ilić je prozvao nekadašnjeg funkcionera vlasti, sada opozicionog odbornika da živi u najmodernijoj zgradi, ima imovinu i u Olimpik Biču, dok mu je Jovanović rekao da će mu pokloniti sve stanove za koje kaže da su u njegovom vlasništvu i pitao ga odakle mu veliki stan u centru grada nakon tri godine rada u javnoj ustanovi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    13:07 // 2. 3. 2022.

    Све те паразите града Ниша и свих општина у Нишу, који су на државни казан и немају никакво занимање осим политичар, треба затворити у Алексиначки рудник са букагијама на ногама на тежак принудни рад следећих 30 година. Да исплате све што су отели од народних пара које троше како они хоће.

  • vmp

    13:41 // 2. 3. 2022.

    ma nema problema. i jednom i drugom, njihovim porodicama sledi oduzimanje imovine. pa nek se gospoda fino, tokom setnje u kp domu, dogovore ko je vise krao. mrtva trka.

  • Tetinče

    14:12 // 2. 3. 2022.

    Ja bih da mi bude teča! napreDNO

  • Petar SNS

    14:13 // 2. 3. 2022.

    Nikola . Nemoj da preteruješ . To ti je nopotrebno ko te instruira pusti Baneta . Mali grad i sad da nanosiš štetu . Kako kaže narod naš SEDI SI DI SI JER I ZA DISI NISI . A to Švica Komodo Kimi Stamenko pusti ćuti mali grad . Radi svoj odbornički posao . Eto i Igor Novaković od Mileta Niteksa sin da jednom uradi pravu stvar . Prekine diskusiju ali sa zakašnjenjem .

  • Cepanka

    14:42 // 2. 3. 2022.

    Ajde ova Bane vec klasika, ali ovaj iz SNS...pa to je souu...ali generalno kada se pogleda isper sedista stranke u Nisu mnogo je njih osudjivanih sa dobrim stazom u zatvoru, sve bivsi kriminalci... sramota za Nis..nekad grad Meraklija sada grad kriminalaca !

  • Najrealnije

    16:13 // 2. 3. 2022.

    Na zalost gradjana Nisa i jedan i drugi su u pravu,sto se tice njihovog lopovluka dok su na vlasti ili su bili.Sto je najgore,isto ce nastaviti i drugi koji dodju na tim mestima jer svi dolaze radi sopstvenog dzepa a ne zbog naroda.Vlast im samo omogucava da pljackaju ovaj napaceni narod.Da je zakona pa da se ispita poreklo imovine i sve oduzme sto je nelegalno steceno ili nema pokrica.

    • Velimir Stojiljković V. Krĉimir

      19:09 // 2. 3. 2022.

      Elem, zato se i gradi sistem, institucije...U Srbiji su do sada to pokušali : Milan Piroćanac i Zoran Djindjić ... Prvi je preźiveo ... jedva ...

  • bezimeni

    17:12 // 2. 3. 2022.

    Najjace je sto je Bane upravu za lika, lezao je aps taj u Svici

  • Pero

    17:34 // 2. 3. 2022.

    A u prvom redu Neša guska gle čuda. Hahahah

  • Деутеријум

    18:20 // 2. 3. 2022.

    Да ови оду, а да се они не врате!

  • Milena

    18:48 // 2. 3. 2022.

    Bravo Nidzo uvek si bio čvrst !

  • Smuk II

    20:20 // 2. 3. 2022.

    Neće biti streljanja, oduzimanja imovine i davanja siromašnima itd, itt...
    Ne zaboravite , Bane ima završen DRŽAVNI fakultet, njegova supruga - TAKODJE i plus je bila na mnogim funkcijama koje su bile plaćene - shodno njenoj naobrazbi i edukaciji ! Možete da me pljujete itd. ali što mnogi od vas nisu uspeli - sami ste krivi što se niste školovali! A, to da li je neko krao,neka utvrde nadležni!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: