Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 22. 2. 2022.

| Politika

U niškom Pozorištu predstavljanje kandidata sa liste koju predvodi Marinika Tepić

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Aleksinac2
U razgovoru sa Aleksinačanima; foto: SSP

Koalicija “Ujedinjeni za pobedu Srbije” čiju su stožer SSP, NS i DS, a koju predvodi kandidatkinja za premijerku Vlade Srbije Marinika Tepić, predstaviće kandidate za poslanike u Narodnom pozorištu u Nišu. Biće to prvi veći skup ove političke opcije nakon verifikovanja liste, a Tepićeva i saradnici su tokom dana već posetili Aleksinac.

Kako kažu iz SSP-a, predstavljanje kandidata planirano je večeras za 18 sati u sali Pozorišta, a Tepićeva je svečanu konvenciju najavila njihovim sloganom “Promena iz korena”.

Ona je tokom dana svratila do Aleksinca gde je izjavila da će lista koju predvodi imati veliku podršku širom Srbije i smeniti vlast na svim nivoima.

Jedan čovek i jedna partija deceniju već imaju neograničenu vlast. Ponašaju se kao da ne postoji sutra, ali narod je pobedio strah i niko više ne želi da živi u zemlju u kojoj su najviši funkcioneri vlasti povezani sa kriminalom, korupcijom i mafijom. Zato – Promena iz korena! Zato su četiri stuba naše borbe pravedna Srbije, ekonomski patriotizam, čovek na prvom mestu i život iznad profita - rekla je Tepićeva. Aleksinac1-2048x1024 Predstavljanje kandidata u Nišu; foto: SSP

Najavila je i povećanje plata “na realnim osnovama”, pre svega u zdravstvu i posveti, gorivo bez akciza, i vraćanje subvencija na 12.000 dinara za poljoprivrednicima. Takođe je najavila i lustraciju za one koji su uzurpirali državu i proganjali ljude, kao i reformu BIA.

Sa njom su put Niša krenuli i kandidati za poslanike Pavle Grbović, lider PSG i Zoran Lutovac, prvi čovek DS.

Podsetimo, lista Ujedinjeni za pobedu Srbije je prihvaćena pod rednim brojem 5, a na njoj su 32 južnjaka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Lazic

    14:49 // 23. 2. 2022.

    Nema istinskih promena,dok u redovima opozicije imamo visedecenijske,iskompromitovane politicare i penzionere u poodmaklim godinama !!!

  • Nišlija

    22:05 // 22. 2. 2022.

    Marinika je super.

  • niš

    19:02 // 22. 2. 2022.

    Glasam za ovu ženu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: