Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 21. 5. 2012.

| Politika

“U politici ne treba biti isključiv”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
slavkovic
Ljubivoje Slavković

Potpredsednik Okružnog odbora SNS u Nišu Ljubivoje Slavković naglasio da kad je reč o mogućim koalicijama “ne treba biti isključiv” i da je posle koalicije DS I SPS, sve moguće.

Kako kaže Ljuba Slavković, za njega je bilo potpuno jasno posle TV duela ko će biti novi predsednik Srbije.

- Što se mene lično tiče bilo je potpuno jasno da će Nikolić odneti pobedu. Nisam očekivao avakvu razliku jer pobediti sa više od 0.5 ili 1 posto jeste značajna pobeda, ali sam apsolutno bio siguran posebno kada sam video da je izlaznost prilično mala – kaže Slavković.

Slavković naglašava da je dobra stvar što je došlo do promene predsednika, jer svaki političar mora da zna da je svako zamenljiv.

- Aktuelna vlast platila je cenu svoje arogancije. Srbija je počela da liči po malo na devedesete godine. Bilo bi dobro da utemeljimo jedan proces da je svako zamenljiv – naglasio je predsednik okružnog odbora SNS.

Kada je u pitanju formiranje vlasti Slavković kaže da je moguća bilo koja koalicija, jer nema radikala koji su bili isključivi, tako da su sada prema njegovim rečima sve opcije moguće.

- Mislim da je mnogo lakše ujednačiti neke kriterijume na lokalu I doći do zajedničkog činioca kada je u pitanju lokalna samouprava. Očekujem da ćemo se tu lakše dogovoriti. Mi smo spremni sa svima da razgaovaramo – zaključio je Slavković.

Gostovanje Ljubivoja Slavkovića u emisiji “15 minuta” možete pogledati ovde.

Ljubivoje Slavković "15 minuta"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragana Milutinović

    22:15 // 22. 5. 2012.

    Muka mi je vise od svih ovih drmosera!!!! Pobogu, DS nudi padobrance, izgubljene slucajeve i slicne marginalce... onda pogledas u SNS i vidis Ljubu Slavkovica i onog nesrecnog Perisica" dopunski rad - milionce" i shvatis - ZA OVAJ NAROD I OVAJ GRAD NEMA NADE, KAD BIRA OVAKVE LIKOVE I KADA DOZVOLJAVA DA OVI BUDU PRVACI "NAJVECIH" STRANAKA! b r u k a

  • vesna p

    21:34 // 22. 5. 2012.

    Bruka!...pliva jadan od stranke do stranke, a ne vidi da se vec odavno udavio, znate vec u cemu! No, kad covek nema obraz, potpuno mu je svejedno i sta prica i sta radi.
    Kako god okrenes, d.pe je pozadi!

  • Dragan

    19:57 // 22. 5. 2012.

    Bravo Slavkovicu ti to najbolje znas,nema stranke koju nisi promenio i najzad evo prave za tebe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: