Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:00, 21. 3. 2012.

| Politika

URS: Đorđević loše radio

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
urs

Iz Gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu danas su odbacili optužbe dojučerašnjeg funckionera ove stranke Miroslava Đorđevića i optužili ga da je loše radio.

U saopštenju se navodi da su "odlasci iz stranke i dolasci u nju svakodnevna stvar", da se "ovih dana i nedelja u Ujedinjene regiona Srbije učlanjuje veliki broj nišlija", a da je pri tom broj onih koji iz stranke izlaze "minoran".

- Što se Miroslava Đorđevića tiče, u poslednje vreme organi stranke nisu bili zadovoljni njegovim radom i doprinosom gradskim organima u kojima je bio prisutan. Shodno njegovom trenutnom rejtingu u stranci Đorđeviću je nuđen odgovarajući položaj na jednoj od izbornih lista URS-a, kojim on nije bio zadovoljan. Smatramo da je to jedini razlog Djordjevićevog istupa u medijima - piše u saopštenju.

U URS nisu želeli da komentarišu Đorđevićeve optužbe u vezi sa umešanošću funkcionera te stranke u kršenje zakona koje je utvrdila DRI, već su samo ponovili da "i dalje stoje na stanovištu da svaka državna institucija treba da radi svoj posao".

Miroslav Đorđević Miroslav Đorđević; arhivska fotografijaVisoki funkcioner URS Miroslav Đorđević, koji je jedini član Gradskog veća Niša iz ove političke opcije, potvrdio je juče Južnim vestima juče da je napustio stranku. U saopštenju koje nam je dostavio, Đorđević je izneo nezadovoljstvo "što su se na izbornoj listi URS našli ljudi koji su kršili zakon".

Iako nije naveo imena, precizirao je da misli na nedavni izveštaj DRI u delu koji se odnosi o Direkciju za izgradnju grada, na čijem se čelu nalaze istaknuti kadrovi URS Branislav Jovanović i Miodrag Brešković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    16:33 // 22. 3. 2012.

    A kada puknu na izborima napustice ih i cuveni preletac jonic

  • posmatrac

    07:02 // 22. 3. 2012.

    Znaci u poslednje vreme rukovodstvo stranke nije bilo zadovoljno njegovim radom? Pa gde je to rukovodstvo bilo do sada , a i isti taj Miroslav , pa zar je on sazanao za izvestaj DRI tek sada? Dragi nasi URSOVCI , nema to veze sa radom , neradom , postenjem, DRI ili sa bilo cim sto asocira na takve stvari, samo je jedna stvar u pitanju, borba za naredne 4 slatke godinice na narodnoj grbaci a tu je kako se da primetiti Nesa jedan od jakih igraca koji cisti sve pred sobom, Miki je bio samo jos jedna kolateralna steta. Jos jedno zapazanje, Miroslav nije hteo da pomene nijedno ime, znaci ide se linijom nezameranja ko zna mozda se i vrati za neke sledece izbore kad se URS mozda bude zvao STRANKA ZDRAVOG RAZUMA . Hvala.

  • Perko

    23:01 // 21. 3. 2012.

    Gospodo iz URS! Prosvetlite me! Kazite mi koje je razlika izmedju G17+, koji je postojao u Nisu i URS u istom gradu? Da li su to novi ljudi, vise stranaka koje se ujedinilo u Nisu , pored G17+, spojeno u novu. Koje su to stranke? Da li je G17+ jednostavno samo promenio ime? Da li ima preletaca iz DS ili LDP u URS? Koje ce biti sledece ime stranke?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: