Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 11. 6. 2013.

| Politika

URS: Laketić vrši pritisak na odbornike

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
Untitled-1.jpg
Dragan Dinić, predsednik URS Prokuplje

Nakon prelaska još dva odbornika u prokupački SNS, predsednik lokalnog URS-a Dragan Dinić optužio je tu stranku i predsednika Laketića da je "kupio" ne samo ta 2 odbornika, već i 8 iz DS-a i mnoge ranije, dok Laketić to oštro demantuje.

Dinić je na konferenciji rekao da se Darko Laketić služi metodom "štapa i šargarepe" i mesecima unazad vrši pritisak na odbornike URS-a da pređu u SNS.

- Tako su Ilija Đedović i Vesna Vuksanović podlegli pritisku, dok ostali još uvek odolevaju. Ne samo Đedović i Vuksanović, već i Ivan Marković i Slađana Veličković kao odbornici iz naših redova bili su predmet interesovanja dr Laketića. Njima su nuđena bolja radna mesta, veće plate, ali oni nisu podlegli pritisku. Na meti nisu samo odbornici, već, na primer, i članovi Upravnog odbora Bolnice, kao dr Zvonimir Pešić i dr Milka Đorđević - navodi Dinić.

On je čak naveo primer jednog člana URS-a koji je od policije tražio da ga ozvuče pre zakazanog razgovora sa Laketićem. Prijava i zahtev su, kako kaže, predati Tužilaštvu, ali nisu dobili odgovor.

- Razumem one koji podlegnu pritisku, jer mi kao stranka trenutno ne možemo mnogo da im pružimo. Ipak, ono što radi SNS u Prokuplju je čist pritisak i presija koja ne dolikuje toj stranci - rekao je Dinić.

On je pozvao sve kojima je Laketić pretio ili ih ucenjivao da javno govore o tome.

Na ove optužbe Darko Laketić, predsednik prokupačkog SNS-a kratko odgovara da one nisu tačne i da je to pokušaj prvog čoveka URS u Prokuplju Dragana Dinića da se opravda pred centralom u Beogradu zbog neuspeha svoje stranke na lokalu.

- On je kumovao tom raspadu njegove stranke u Prokuplju. Sve što je rekao su apsolutne laži. Treba da se obratite tim ljudima koje su imenovali, pa ako se dokaže da sam im pretio ili ih ucenjivao, neka me sudski gone - naglasio je Laketić


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djordje

    17:18 // 11. 6. 2013.

    Toliko o nasim karakterima!!!

  • Nela

    15:51 // 11. 6. 2013.

    Nikakvo cudo sto ljudi zele da budu deo naprednjaka kad su iznevereni. Cudno mi je da Laketic polemise sa Dinicem ciji saradnici u telefonskoj aferi nisu bili ozvuceni.Sta bi sa telefonima?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: