Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 2. 5. 2012.

| Politika

URS: kraj vladavine SPS u Vranju

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
uros-trajkovic-urs-vranje

Kandidat URS za gradonačelnika Vranja Uroš Trajković izjavio je gostujući u emisiji "15 minuta" da je "prošlo doba Miloševića" i da je vreme za promene.

Trajković je izneo ocenu da su Socijalisti u Vranju na vlasti već 20 godina najvećim delom zahvaljujući kompaniji Simpo, koja upošljava ogroman broj radnika, ali da očekuje promene.

- Dragan Tomić je i dalje aktivan. Ali, nije stvar u tome. Stvar je u jednom okruženju, tako da se stvari polako menjaju i u samom Simpu. I, ono što je naš zadatak u političkom smislu, da ljudima prezentujemo ono što su vidljivi rezultati Ujedinjenih regiona Srbije - rekao je Trajković.

Prvi čovek URS i aktuelni direktor Zdravstvenog centra smatra da je koalicija koja je na vlasti u Vranju poslednje 4 godine (SPS-DS-G17), dobro funkcionisala, a da je G17, odnosno URS velikim delom doprineo razvoju grada.

- Mi mislimo da smo kao najmanji partner po broju odbornika uspeli da kod naših ljudi, koji se nalaze u ministarstvima, izlobiramo da narodne pare dođu u Vranje. Te iste pare su mogle da odu i u Leskovac, Niš, Kragujevac. Naša zasluga je bila za neke projekte, kao što je izgradnja vrtića posle 20 godina, završava se rekonstrukcija Gimnazije, kod mene u Zdravstvenom centru se završava hiruški blok.. - rekao je Trajković.

Snimak celog razgovora možete pogledati u prilogu teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pahuljica

    21:10 // 2. 12. 2013.

    Nejaki Uros sjase s konja na magare,sramota sto je uopste i bio na celu ZC Vranje.Jedan je Dragan Tomic,nejaki se malo precenio

  • palitrex

    18:07 // 2. 12. 2013.

    A šta će sad biti sa onim URS-ovcima koji su zapošljavani po političkoj liniji u Zdravstvenom Centru Vranje.Parazite koje je URKE izvlačio iz svoje partiske kanalizacije.

  • Južnomoravac

    01:35 // 3. 5. 2012.

    Možda je najbolje rešenje da Dinkić bude Premijer (jer danas nije bitna SPOLJNA politika - Predsednik, ministar spoljnih poslova, sl), nego UNUTRAŠNJE stanje (ekonomija, policija), ali pod uslovom da javno obeća :

    (1) da će pohapsiti sve kriminalce i profitere.
    (2) da će Vojvodini ODUZETI SVA DRŽAVNA OBELEŽJA, nadležnosti i sl. (koja je dobila Titovim ustavom iz 74)..
    (3) u centralnoj Srbiji, pored Beograda (sa Pančevom), napraviti još TRI pokrajine : Zapadnu, Istočnu i Južnu, normalno BEZ DRŽAVNIH atributa i nadležnosti.
    (4). Kosovo specijalni status u dogovoru sa Albancima, EU, NATO i UN..

    Ako se to ne uradi, biće u Srbiji za godinu dana novih NEPOSREDNIH izbora, sa unapred znanim rezultatima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: