Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:12, 24. 4. 2012.

| Politika

URS ne odustaje od Niške arene

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
urs, tribina medijana

Gradski odbor Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu ne odustaje od gradnje niške Arene, potvrdio je Branislav Jovanović, predsednik ovog odbora na tribini u Mesnoj kancelariji „Medijana“.

- Mnogo smo do sada učinili za Niš. Borili smo se svim srcem da Niš postane evropski grad i želimo da nastavimo taj posao. Ne odustajemo od gradnje jedne lepe hale koju Nišlije zaslužuju. Mi nismo učestvovali u pokušaju izgradnje krsta, Loznom kalemu i drugim ambicijama jer smo znali da je to nemoguće dok se ne rasčiste imovinski odnosi, ali što se tiče nove Arene, tu je sve jasno. Nemojmo se zavaravati oko dovođenja Jure, Benetona i drugih firmi. Oni su tu jer smo mi bili glavna spona oko njihovog dolaska u Niš - rekao je na tribini Jovanović.

Na tribini je, pored programa, predstavljen i kandidat za predsednika opštine prim dr sci med Nebojša Krstić, aktuelni potpresednik niškog parlamenta.

-Tražimo odgovornost od Nišlija da nam daju poverenje kako bi nastavili tamo gde smo stali jer mora postojati mogućnost da 20.000 stanovnika Niša u našem sledećem mandatu nađe posao. Kao nosioc liste URS-a u Medijani moram da kažem da će parkovima i opštoj higijeni biti jako posvećena pažnja jer naša deca ne smeju da se osećaju ugroženo dok se igraju. Opštinu Medijana je potrebno doterati, mislim na međublokovsko zelenilo i doterivanje svih javnih površina. Medijana mora ubrzano u Evropu, ali nikako na način na koji bi izgubila svoj identitet juga - rekao je Krstić na tribini.
 
Krstić je rekao da je do sada zapošljeno 5.000 građana u novim fabrikama, ali i „da ta cifra mora da se učetvorostruči“.
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Veliki Kamen

    14:01 // 24. 4. 2012.

    Pa sto tu halu nista izgradili kada je trebalo, nego sada dajete prazna obecanja pred izbore...hala nije isto sto i betonska ploca kojom se ponosite....

  • Mika

    14:01 // 24. 4. 2012.

    Za grad ove velicine, dovoljna je jedna hala... Kod Merkatora moze da se napravi nesto drugo, kongresni centar ili tako nesto... Kada se grad prosiri i ojaca e onda moze da se pravi jos jedna...

    • Pera

      00:10 // 25. 4. 2012.

      sa negativnim natalitetom?

  • Predrag Jovanović

    12:25 // 24. 4. 2012.

    Samo se vi zalažite za tu evropsku arenu, dok nišlije gladuju i konstantno razmišljaju o tome kako preživeti do sutra....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: