Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:47, 7. 5. 2012.

URS slavi u Pirotu

490x370_pirot-vladan-vasic-jv Vladan Vasić

Izborna lista "Vladan Vasić-Koalicija za Pirot-URS" osvojila je najveći broj glasova na lokalnim izborima u Pirotu, pokazuju prvi nezvanični rezultati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dzaba mu radovanje

    02:24 // 7. 5. 2012.

    Nista nece biti kao juce.PNS,PN,PzP ce pokrenuti mnoga "tabu"pitanja koja ce razotkriti malverzacije dosadasnjeg celnika.DS i SNS mogu samo da pripomognu.

    • Bakito

      08:16 // 7. 5. 2012.

      izgleda da nisi obavešten, pn i pzp nisu prešli cenzus, a demokrtaska stranka ulazi u vlast, tako da ti ostaje samo porodična parija pns

  • Mirko Vasilov

    12:36 // 7. 5. 2012.

    ...a izgleda da ni (Bakito),nije obavešten da porodično,pravoslavno,moralno je nešto sa čim se treba dičiti...ovaj gore na slici je uglavnom (n.o.p.o.).

  • boban nikolic

    23:37 // 7. 5. 2012.

    Vasic spinuje javnost ovom proslavom, a u sustini je na ovim izborima porazen, osvojio je 4% manje nego 2008. odnosno 5 odbornickih mandata manje.

    Njegovi koalicioni partneri, radikali, nisu ni presli cenzus a imali su 23% 2008. odnosno 16 odbornika.

    Drugi koalicioni partner DS je 2008. imao 13% sad oko 8% odnosno opet 4 mandata manje.

    Prema tome gradjani pirota su jasno i glasno porucili vladajucoj vecini sta misle o njima.

    I sada ocajnicki pokusavaju da na ponove izbore u nekim izbornim jedinicama i pozovu glasace da glasaju za radikale kako bi ovi jadnici presli cenzus i lagali i pljackali narod i dalje.

    A zbog katastrofe DS-a na lokalnim izborima, u narednih mesec dana raspustice se opstinski odbor u Pirotu.

    • Fatamorgana

      07:26 // 8. 5. 2012.

      Gospodine Nikoliću,razumem Vaše nezadovoljstvo izbornim rezultatima ali, molim Vas da Vi ne spinujete(kakav smešan izraz), već da se pomirite sa činjenicom a i mi svi ostali sujetni mnogostranački glasači i da priznate poraz. Vasić je "odrao" sve u Pirotu. To je istina a razloge za poraz treba tražiti u samim polotičkim konkurentima dotićnog.Narod je narod i on je uvek u pravu.

    • grlica ciric

      10:03 // 8. 5. 2012.

      Ako je sad "odrao", koji bismo izraz upotrebili za 2008. godinu kad je imao 2000 glasova vise (spao je sa 12000 na 10000), a njegovi koalicioni partneri SRS i DS skoro pa pocisceni sa politicke mape Pirota.

      Licno sam od njega cula da je nezadovoljan i da je iznenadjen sto njegovi nepismeni pajtosi iz SRS nisu presli cenzus i da je jos vise iznenadjen da je opoziciona PNS presla cenzus. Sve je ovo rekao kad je bio ubedjen i da PZP i PN ne prelaze cenzus. A kad je dobio iformaciju i da su oni usli u SO doziveo je blagi shok.

      Zato ce sad kad mu je ugrozena vecina da ponisti izbore na dva glasacka mesta samo da bi radikale uveo u skupstinu, jer, Boze moj, sto ih je kupovao prethodnih godina ako ne moze da ih sad koristi... Propala investicija, poput kotla u Svetozara Markovica, poput Gradske deponije, poput Zelene pijace u kojoj su sad kinezi...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: