Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 31. 3. 2016.

| Politika

Uča pred kamerama pocepao člansku kartu SNS-a

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
uca-juzne-vesti
Istupio iz SNS-a u emisiji "15 minuta"; foto: JV

Zato što smatra politiku lokalnih naprednjaka “očajnom”, nekadašnji funkcioner niškog SPO-a i jedan od lidera opozicije devedesetih Miodrag Stanković Uča koji je poslednjih godina član SNS-a, pocepao je svoju člansku kartu i istupio iz stranke pred kamerama u emisiji “Južnih vesti”.

Kako je rekao, niški SNS je “konglomerat profesionalnih preletača i preletača-amatera”, gde većinu članove čine oni koji su došli iz G17, DS, SPS, a mnogi funkcioneri imaju samo srednju školu “dok za ljude sa fakultetom nema mesta”.

U takvoj stranci, istakao je, za njega nema mesta, zbog čega je demonstrativno usred emisije "15 minuta" iz džepa izvadio dve članske karte - svoju i svoje supruge, i iscepao ih pred kamerama.

Želim da ovako zaokružim jednu priču koja je atak na mene, moju ličnost i porodicu. Moja supruga je docent na Filozofskom fakultetu, za nju nema posla, a mene Perić iz SC “Čair” proglašava tehnološkim viškom. Stranci zameram što ima nekorektan odnos prema ljudima, što se primat daje ljudima koji su došli iz drugih stranaka, i što je SNS izneverila ono zbog čega sam ja ušao u nju - kaže Stanković.


“Stranka me je zaposlila u SC Čair”

Stanković, koji je inače, kako kaže, 18 godina bio učitelj u školi “Vožd Karađorđe”, poslednjih godina je radio u SC “Čair” odakle je nedavno otpušten kao tehnološki višak.

Tamo je, objašnjava, radio najpre kao rukovodilac marketinga i komercijale, a pre nego što je otpušten, radio je na mestu šefa magacina i nabavke. Na pitanje kako se kao učitelj zaposlio u SC “Čair”, Stanković kaže da je “preuzet iz škole”.

Ja sam čovek od akcije i pokušao sam da radim nešto drugo osim u prosveti. Stranka je tada mislila da čovek mog kalibra mora da bude u organizaciji gde smo mi dali direktora. Dakle, na neki način je stranka uticala na to - rekao je Stanković.

Da li će se učlaniti u neku stranku nakon što je istupio iz SNS-a, šta zamera predsedniku Opštine Palilula Bobanu Džuniću, kakav “narodni bunt” planira da kanališe, možete saznati u intervjuu “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko Google

    13:12 // 4. 4. 2016.

    No comment.

  • Milivoj

    15:42 // 1. 4. 2016.

    Ovog su još pre godinu dana izbacili iz SNS-a jer je bio agresivan i stalno je zahtevao veće funkcije. Pored ovakvih mladi ne mogu da prodišu.

  • coa

    14:58 // 1. 4. 2016.

    nije mi jasno zasto se uporedjuje strucna sprema sa privatnim fakultetima u opstini Palilula sa jedne strane, i Nikolica koji je divan covek sa privatnim fakultetom koji je predsednik drzave?
    ko je ovde lud?..mozda mi gradjani ili...?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: