Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:26, 14. 2. 2016.

| Politika

Ujedinjena seljačka stranka na izbore izlazi sa SNS-om?

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
Miletic-i-Gasic.JPG
Miletić i na predstojećim izborima na listi sa SNS-om? foto: A.K.

Na sednici Glavnog odbora USS-a date su "odrešene ruke“ predsedniku Miliji Miletiću da odluči o predizbornoj koaliciji, a sudeći po prisustvu vrha SNS-a na svečanoj konvenciji povodom 16 godina od osnivanja USS-a, ta stranka će ponovo na izbore ići sa naprednjacima.

Pre svečane konvencije održane danas u niškom Narodnom pozorištu, predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik sa liste SNS-a Milija Miletić nije želeo da precizira da li je sa naprednjacima postignut konačan dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima. 2 Vrh SNS-a na konvenciji Ujedinjene seljačke stranke potvrđuje koaliciju?; foto: A.K.

Ipak, prisustvo nedavno smenjenog ministra Bratislava Gašića, koji se na konvenciji ponovo izvinio, savetnika premijera za poljoprivredu Dragana Glamočića, ali i vrha niškog SNS-a, gradonačelnika Zorana Perišića, predsednika Gradske opštine Palilula Bobana Džunića, poverenika SNS Milana Stanojkovića, narodnog poslanika Bratimira Vasiljevića, zamenika predsednika niške Skupštine Nenada Stankovića i drugih, implicira da će Milija Miletić sa svojom strankom čije je sedište u Svrljigu, ponovo na izbore sa naprednjacima od kojih, kako nezvanično saznaju "Južne vesti“, ovoga puta može očekivati 2 poslanička mesta u Narodnoj skupštini.

Podsetimo, Miletić je na izborima 2014. godine izabran za narodnog poslanika upravo na listi Srpske napredne stranke, nakon čega je podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zoki

    12:07 // 19. 2. 2016.

    poverenik sns u Nisu DOKTOR,Gradonacelnik Perisic vrhunski kardiolog,Dzunic pravni-advokat...i oni dozvolili da im jedan keramicar Gasic naredjuje sta ce oni u Nisu da rade i ko ce sta da bude.....da sam na njihovom mestu glavom bez obzira bi napustio politiku.A tek ovaj cija je konvencija ,,od sedam padeza zna samo tri...e moja drzavo...

    • Juznjak

      19:35 // 22. 2. 2016.

      Nezna tri padeza nego dva i ne stidi se toga. A ja ga zbog toga cenim, čovek je isti kao pre deset godina kad je počeo da pravi stranku. I jeste seljak, jel to možda nešto loše? Takvi seljaci(seljačine) su oduvek bili tu da se država hrani i brani kad treba,a vama koji se podsmevate Miliji i smatrate ga manje vrednim jer je seljak i predsednik stranke seljaka, neka je na čast!

  • Bojana

    08:21 // 17. 2. 2016.

    A koja stranka u Srbiji nije uvlakačka i poltronska? Naša realnost...Najgore je što mirno gledamo i ćutimo.

  • Mali DJokica

    23:55 // 14. 2. 2016.

    Kakav tandem, ajde molim vas sto pre u koaliciju da vam neko ne pokvari...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: