Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:23, 29. 1. 2016.

| Politika

“Ujedinjena seljačka stranka stekla poverenje Svrljižana”

Autor:M. V. Izvor:Južne vesti

Jelena Trifunović u emisiji "15 minuta"

Možete prevariti građane jedanput, ali ne možete triput zaredom. To što smo mi već više od 10 godina na vlasti, znači da smo slušali koje probleme građani imaju i rešavali ih i stekli njihovo poverenje, kaže predsednica Opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Trifunovićeva napominje da je za više od deset godina, koliko je Ujedinjena seljačka stranka na vlasti u Svrljigu, urađeno dosta toga. Samo prošle godine, kaže, pušten je u rad bazen, a ove godine je završen i veći bazen koji će početi da radi u junu.

Osim toga, stavljen je i krov na višenamensku sportsku halu koja je započeta još pre 20 godina. Nije završena do sada jer smo tokom godina imali druge prioritete, kao što su komunalna infrastruktura i vodosnabdevanje - kaže Trifunović.

Ona dodaje i da je jedan od prioriteta na kojima je Ujedinjena seljačka stranka radila i subvencionisanje poljoprivrednih proizvođača, s obzirom na to da, kaže, 95 % meštana svrljiške opštine živi od poljoprivrede.

Od 2004. godine smo počeli postepeno da povećavamo subvencije za proizvođače tako da sada izdvajamo 10 % budžeta za to. Zahvaljujući subvencijama, proizvođači su obnovili mehanizaciju, povećali svoje posede i mogli da budu konkurentni na tržištu - objašnjava Trifunovićeva.

Zašto je samo jedan direktor javnih preduzeća u Svrljigu iz Ujedinjene seljačke stranke, kada će biti konačno gotova sportska hala, kako planiraju da sačuvaju poverenje građana na izborima i hoće li Svrljig dobiti zgradu muzeja, saznajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pera

    00:41 // 2. 2. 2016.

    Tacno raspolazu resursima kako im se hoce, ne mozes ni da dises a kamo li da se zaposlis ako nisi clan, a narod, ono sto je ostalo po svrljigu se nada da ce da deli kolac

  • Kostas Gasopulos

    09:24 // 1. 2. 2016.

    USS može da vlada toliko dugo jer ni jedna druga politička stranka ili partija nema ni toliko koliko USS ima ljudskih i materijalnih resursa. Pošto je to vladajuća partija i sa sedištem tu u Svrljigu, nema njima još dugo prave konkurencije za vlast u opštinskoj upravi. Tu su punoletni Svrljižani da svoj birački glas daju na predstojećim izborima i time legitimizuju onog koga oni hoće.

  • petar

    00:24 // 31. 1. 2016.

    Juzne vesti podrzavaju koaliciju Bela ladja koja je od industrijskog gradica sa srednjim slojem napravila neopevanu selendru koja zivi od vasarsta do vasarista, a svi pametni, obrazovani ikulturni su otisli ili se povukli pred primitivizzmom. Ali od neceg mora da se zivi, ni Juzne vesti nisu sto su bile. Odlicno je da ostanu jos malo da ugase slijalicu i iszisaju ono sto je preostalo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: