Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:47, 19. 7. 2019.

| Politika

Uz muziku i poruku "radite za građane, ne za SNS" Nonić dočekivao gradske službenike

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
odbornik srđan nonić
Ima i majicu sa porukom; Foto: JV

Od početka radnog vremena Gradske uprave, 7:30 jutros, odbornik Niške inicijative Srđan Nonić dočekivao je zaposlene muzikom, ozvučenjem i podsećao ih da rade za građane, ne za SNS. Kaže da ovom akcijom želi da se institucije vrate građanima i budu ono što sada nisu.

Nonić je najavio akcije ispred svih institucija, a današnja je bila ispred Gradske uprave u ulici Nikole Pašića. Odbornik Niške inicijative doneo je pojačalo, mikrofon, puštao pesme Red hot chili peppers-a i kako kaže, zaposlene politički budio.

Poželeo sam im dobro jutro, srećan rad, zahvalio sam im što postoje i poželeo sam im da rade u interesu građana, a ne SNS i Vučića - kaže Nonić.

Odbornik kaže da su reakcije zaposlenih na ovu akciju bile podeljene, a da su građani reagovali mahom sa odobravanjem i smehom.

Poenta akcije jeste da građani imaju kontrolu u svojim rukama, mi smo to zaboravili, zato što mislimo da političke elite i ljudi koji rade u javnom sektoru su ti koji su bitni. Oni su tu servis nama, ne postojimo mi zbog njih, nego oni zbog nas. Oni su to zaboravili, tako da će sve ove akcije biti buđenje - kaže Nonić.

A nove akcije najavljuje od ponedeljka, ispred drugih institucija, ali ne otkriva ispred kojih, zbog faktora iznenađenja.

Moraju da preklope da treba da rade u interesu grada, društva, države i građana, a ne u interesu neke male sitne grupacije, da li na vlasti, da li je u pitanju neka polu-kriminalna ili kriminalna organizacija koja je našla neke pukotine kroz sistem da morate da rade protiv države - navodi Nonić.

Ispred Opštine Nonić ostaje da isptati i sačeka pauzu, kako bi video ko će se zaista i vratiti na posao poslednjeg dana u radnoj nedelji.

Podsetimo, odbornik Nonić prijavio je skupove ispred svih institucija, ustanova, gradskih opština i javnih preduzeća do kraja godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djakon

    11:52 // 21. 7. 2019.

    Jel to komentarišete iz kancelarije u Opštini za vreme rada.Izgleda da samo to znate da radite.Puna podrška za Nonića samo napred.

  • Možda malo da razmisliš2

    20:29 // 19. 7. 2019.

    Na taj ulaz ulaze obične stranke i radnici koji nisu u sns-u, a savesno rade svoj posao dugo godina, i to za nikakve plate. Ovi što pričaju da radnici idu u juru ili da beru maline, mogu prvi sami da idu tamo kao primer ostalima. Treba da budete zahvalni tim radnicima, jer da nije njih čekali bi za svakakve nadoknade još po 5 godina. Veliki si mangup stvarno.

    • Tivat

      08:23 // 20. 7. 2019.

      Da nije njih,bili bi,neki drugi! To im je posao,zasto bi im neko bio zahvalan?Kome se ne svidja,nazad u selo,odakle je dosao tu da radi !

  • Možda malo da razmisliš

    20:24 // 19. 7. 2019.

    Ako već hoćeš nekoga da blatiš onda nađi pojedinačno te sns-ovce (a ima ih dosta, ali nisu svi) pa ih prozivaj jednog po jednog. A ne ljude koji nemaju veze sa sns-om da prozivaš kao da su neke ljige najveće.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: