Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:26, 20. 4. 2012.

Vasić: Izmeniti izborno zakonodavstvo

pirot, vladan vasic, jv Vladan Vasić

Kandidat Koalicije za Pirot i Ujedinjenih regiona Srbije za gradonačelnika Pirota, Vladan Vasić izjavio da je "totalno bezveze imati izbore na svim nivoima u jednom danu".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Lazi,lazi vere.....

    21:44 // 20. 4. 2012.

    Kad ga neko van sredine(neupucen)slusa svojim lazima ostavlja utisak blagostanja,a ono jad i beda.Kad mu je voditelj ukazao na podatak koliko se od poreskih obaveza izdvaja za plate,nasao se zatecen,ali je odmah skrenuo temu.Sto preskoci od plata,koristi za licnu promociju,provod,putovanje u inostranstvo,svlacionice u svom selu,park oko zgrade gde stanuje i sl.90% stanovnistva je najvise njegovom zaslugom na rubu propasti bez osnovnih sredstava za zivot,stopa nezaposljenosti preko 50%,BDP oko 1000$/st.Reket,licno enormno bogacenje i nebriga za narod su epiteti koji ga olicavaju.TO JE USTVARI GLADAN VLASTIC,ali sreca jos malo.

  • ;-)))

    10:17 // 21. 4. 2012.

    URS i departizacija i decentralizacija?!
    To mi nešto nikako ne ide ruku pod ruku.
    Trebali bi smo da zaboravimo na Dinkića iz G17+ i da glasamo za Dinkića iz URSa?

  • Ђорђе Ивковић

    09:40 // 23. 4. 2012.

    Грађани општине Пирот.Сви који ће те одлучивати на изборима, кажите гласом својим да сте свесни грађани и да не признајете првенство онима који су од Вас богатији само зато што Ви нисте могли бацити свој образ под ноге, као што то они могу.Реците гласом својим да хоћете да се једном поведе рачуна и о вама. Да би сте могли да стварате бољу будућност Вама, Вашој деци и Вашим унуцима, то Вам могу омогућити цамо: Група грађана ПИРОТСКИ НАПРЕДЊАЦИ - ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРОМЕНЕ.

    • Milan

      11:59 // 23. 4. 2012.

      Jeste kad se prodali Vasicu za jedan bilord sad prosipate ljudima nekakve ideje da odvucete glasove od SNS-a, DS i gg PNS a kasnije svoje glasove podarite Vasicu zbog jednog bilborda koji Vam je dao. Neka ljudi ynaju koliko kosta obras gg Pirotskih Naprednjaka. Kosta jedan bilbord, a to pokazuje i cinjenica da samo Vi kako sebe nazivate postenim niste potpisali zalbu nanacin rada medija.

    • nex

      23:51 // 23. 4. 2012.

      Da li to znaci da je se i PNS onda prodala za bilbord? To su gluposti. Ko se snadje za bilbord ima ga, a ko se ne snadje moze samo da cuti i zali sto ga nema...

  • VREME JE ZA PROMENE

    20:11 // 24. 4. 2012.

    GG PIROTSKI NAPREDNJACI, za razliku od većine političkih objekata u Pirotu nema gazdu i sve svoje odluke donosi na sastancima grupe građana dogovorom, na šta smo posebno ponosni!Sve svoje aktivnosti finansiramo sopstvenim novcem pa i reklamu na bilbordu.Sve je javno i podložno kontroli tako da gospoda iz SNS-a ne brinu.Nama je ispod časti da cepamo njihove plakate kao što to oni zbog političke nemoći rade drugima.

  • obraz

    20:40 // 23. 4. 2012.

    Obraz Pirotskih Naprednjaka nije na prodaju niti će biti.To Vi iz SNS-a najbolje znate.Mislite da ako ste kupili partiju tako što ste odneli Vasićeve i Jajčareve pare Tomi da nas skloni a da vi preuzmete i pokradete sve što smo mi stvorili završili ste posao.Na vašu veliku žalost nije ispalo kako ste isplanirali . Pirotski naprednjaci i dalje rade sa ljudima koji ih podržavaju i ne pada im na pamet da trguju sa njihovim poverenjem.Kad to budete naučili možda i dobijete šansu da pređete cenzus na nekim od sledećih izbora . Za ove ste zakasnili.

  • TRIO

    01:34 // 21. 4. 2012.

    Ucenik prevazisao ucitelja,vojvoda ga praksovao kako da lapa,ali doso kraj i jednom i drugom,a i onom trecem iz zone koji je trenutno zbog ishoda izbora u misjoj rupi.

  • Skulpture 3+1

    01:46 // 21. 4. 2012.

    Predlazem da medju otetim skulpturama iz "1 maja" na novootvorenom trgu nadju mesta i za pogresno nabavljen parni kotao pored kotlarnice "CENTRALA" iz Nemacke od 110 000.eura,i onda bi kao celina SIMBOLIZOVALE siromastvo,korupciju i otimacinu,i kako bi buduce generacije upozoravalo KAKO NE TREBA RADITI.

  • Mita i Korupcija

    02:05 // 21. 4. 2012.

    Ma on bi izmenio zivot svojih sugradjana, tj sve ih dovodi do prosijacenja samo zarad svog licnog bogaceanja. Umesto sto mlati praznu slamu treba da se zapita zasto je u Pirotu za 9 godina koliko je on neki gradski celnik propalo 26 firmi a nije otvoreno ni jedno radno mesto.
    Zasto su mu konobari i polupismeni soferi na celu i javnim fukcijama. Ma covevece skloni se, muka nam je vise od tebe .

  • Milan

    02:11 // 21. 4. 2012.

    Gospodine suvise si se polakomio moras da znas oteto od naroda je prokleto a Vi i tvoji URS-ovci ne sto otimate nego i unistavate ceo jedan grada tako po malo i drzavu, nego da Vas podsetim DA STE I VI POD KAPOM BOZIJOM ne samo mi. Dosta si lagao bre vise Vi ste jedostano bolesni za to da budete kako kazu pirocanci CUCULJ NAD CUCULJ.

  • djenka

    12:12 // 21. 4. 2012.

    Definitivno imate isti pogled na razvoj Pirota i Srbije. Ti si unistio Pirot a URS je unistio Srbiju!

  • VIDOVITI

    13:00 // 25. 4. 2012.

    Malo sutra, kad pobedi SNS u Pirotu, svi će voziti na kolima Yokohama gume,svi će brzo praviti kuće,sve će nas Batko zaposliti u Slobodnoj zoni jer će to biti najveća zona u Pirotu,svi će mo ići kod zubara besplatno,Globus će nas voditi na more besplatno,Bulidža če nas beplatno taxirati,Maksaturs vozati autobusima a Vasić,Vasić i Jajčar će uživati u plodovima svoga rada!PIROTE MENJAJ-VREME JE ZA PROMENE!

  • miki

    12:36 // 21. 4. 2012.

    Po ovoj prici ispada da kod nas u Pirotu tece med i mleko... A realnost je potpuno drugacija! Nezaposlenost, siromastvo, beda...

  • dragan

    19:13 // 23. 4. 2012.

    Ocigledno da dragan todorovic i tanuki nisu u toku sa kim su se lale i onaj smrk tambura na jajcara dogovorili da prave koaliciju posle izbora, a i kako bi to znali kad jos ne znaju ni koji su na listu za odbornika, ako ih naravno uopste ima tamo ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: