Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 1. 6. 2012.

Vasić i treći put predsednik opštine

sednica so pirot

Vladan Vasić, funkcioner URS, ponovo je izabran za predsednika opštine Pirot. Sednicu je obeležilo i negodovanje predstavnika opozicije zbog promene Poslovnika o radu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • CRNI MARKO

    23:23 // 1. 6. 2012.

    Ovom dvojcu ce glavni zadatak u narednom periodu da bude zataskavanje dosadasnjih malverzacija,a narod ce dotaci dno-dna bede i siromastva.PN su se sami razotkrili cija su ideja,a ova 4 sto su glasala su iz tabora SNS sto ce se u narednom periodu brzo otkriti.Cemu toliki strah od Todorovica i Matejica?Oni ce samo sa PNS i PZP iznositi cinjenice koje ce ove vlastodrsce postaviti na mesto koje su zasluzili.

    • Cvetko

      17:28 // 2. 6. 2012.

      O kom Todoroviću Vi prićate? Taj čovek je politička prošlost slučajno vaskrso kao "pijavica" klimavog SNS-a u Pirot. Ajte molim vas, sa njim kao opozicija Vasić će dočekati penziju kao gradonačelnik!

  • Pirotski

    14:38 // 2. 6. 2012.

    Meni ovo zaista nije jasno. Jos 2008 godine pred izbore narod u Pirotu je sa radovanjem cekao da smakne Vasica, a on se odrzao. Istovetna situacija je i sada. Toliko malverzacija i mutnih pojedinaca oko njega, a on se i dalje odrzava. Cak ga ni bolest nije pokolebala - dobro, u borbi sa bolescu je , hvala Bogu, pobedio i svaka mu cast, ali makar je to trebao shvatiti kao poruku da je vreme da se povuce u neki mirniji zivot.

  • Napred

    21:19 // 1. 6. 2012.

    Sretno vam bilo pirocanci.:)

    • Milan

      22:33 // 1. 6. 2012.

      Pazite da nam se ne dogodi kad se probudimo jenog jutra, da vrlo brzo doruckujemo pored kontejnera ako i tamo ima sta da pojedemo ako nemamo dar od Boga da jedemo lim spojescemo se medjusobno. Nadrljali smo od septembra kad krenu sa naplatom kredita.

  • Смешној опозицији

    01:40 // 5. 6. 2012.

    То што се неко борио с опаком болешћу не даје било коме за право да о томе коментарише а притом заборави да данас-сутра сваком од нас може то исто да се деси! Опозиција не би требало да користи скупштинску говорницу за вежбање беседе, то нека раде пред комшијама, рођацима, Пирот је мали град па их људи довољно познају. Васић није мађионичар. Лако је критиковати, где су ти силни предлози. Опозицијо, боље дајте макар један конструктиван предлог и схватите да Васић није сујетан и да ће прихватити сваку идеју којом ће учинити бољитак Пироћанцима!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: