Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:59, 30. 8. 2012.

Vasić podneo ostavku u Skupštini Srbije

Vladan-Vasic.jpg Vladan Vasić, arhivska fotografija

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić predao je overenu ostavku na funkciju narodnog poslanika u republičkom Parlamentu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • qqlele

    22:59 // 30. 8. 2012.

    zato, magistre, sto je predsednik Skupstine grada zakonodavna vlast, bas kao i poslanicka,i tu nema sukoba interesa, a ti si kao predsednik opstine izvrsna vlast

  • Gasa

    02:16 // 31. 8. 2012.

    Procitaj Ustav Srbije g.Vasicu pa ces videti zasto i kako. Sta je zakonodavna a sta izvrsna vlast konsultuj pravnike ne lupetaj vise, sad ce bar na miru da se ispita tvoja malverzacija oko trazenja novaca tj udela u firmama koje su zelele da posluju na podruciju Pirota sa tvojim mentorom strucnakom za FreeZone.

  • Пироћанац

    17:51 // 31. 8. 2012.

    Господин Васић је изгледа по нечијем налогу урадио још једну тактичку намерну грешку и оставио град Пирот и околину без посланика. У ствари то је још једна одлука која скупо може да кошта град Пирот и да га одведе у трајно сиромаштво. Не схватајући свој ауторитет господин Васић још једном доказује да грађани морају да нађу себи одмах, нове, способније, лидере и људе који ће подићи свој глас за спас града и његових грађана.

  • Рођени Пироћанац

    19:23 // 31. 8. 2012.

    Само човек великог морала а још већег срца може да се одрекне посланичке плате која је око 250.000,оо дин, и да остане на месту председника општине за три пута мању плату. Изабрао је много тежи пут, пут неизвесности, али и пут достојанства, пут на коме ће са својим суграђанима да дели и добро и лоше. Могао је мирне савести да преседи четири године у клупама скупштине као и сви досадашњи посланици и да га буде баш брига и за Пирот и за пироћанце. Господине Председниче немојте да дозволите ни једног момента да Вас поколебају изјаве којекаквих ликова који осим мржње и злобе не виде ништа друго, виде само себе на Вашем месту. Верујте да и када говоре против Вас да је то само због њихове неспособности и комплекса.

    • qqlele

      00:47 // 1. 9. 2012.

      kakav potresan komentar. neso, ti li si? na tebe lici. za pirot i pirocance! poslanicke plate su 115.000 dinara, a vasiceva plata je 120.000, medju top 5 u srbij kada su u pitanju gradonacelnici i najveca od svih predsednika opstina. veca i od pojedinih ministara. o tome su pisale pirotske. a plata u svim tim kombinacijama je potpuna sitnica. i upravo su sve te uigrane kombinacije koje ima u pirotu i razlog sto je ostao. put neizvesnosti i dostojanstva haha

  • Рођени Пироћанац

    11:19 // 1. 9. 2012.

    ГГЛЕЛЕ ето и ту су ти лоше процене као и код коментара Рођеног Пироћанца. Коментар нема везе са Нешом, али када си га већ споменуо, можда ниси знао да је и Неша као омладинац, аматер, несебично својим ангажовањем на пољу спорта, културе а и у другим областима несебично помагао свом граду. И данас у овим годинама он је остао велики радник свидело се то некоме или не. Само толико о Рођеним Пироћанцима.

    • Пироћанац у Пироту

      18:40 // 27. 9. 2012.

      Господине ˝Рођени Пироћанац˝, требали сте да останете да живите у Пироту, а не побегли главом без обзира, па бих Вас онда питао да ли би сте исто размишљали. Овако, Ваш коментар нама пироћанцима који живимо и (не)радимо у Пироту, није уопште битан. Што би старији пироћанци рекли: ˝на чужду грбину и сто тојађе су мал´ко˝.

  • Нишавац

    14:19 // 1. 9. 2012.

    Само мали број људи у Србији може свој рођени град да остави на цедилу за неких 5000 динара месечно. Овим потезом Пирот губи посланика у Скупштини и на тај начин глас града Пиорта и околине нема довољну тежину. Самим тим може врло лако да се деси да покренуте иницијативе за ову средину падну у воду јер Пирот нема у задњих деценију а и више лоби који ће да га одбрани од пропадања.

  • Deda Bođa

    17:28 // 1. 9. 2012.

    More zlatan nam je presednikat. A što i ne bi bil kad nema konkurenciju. Ovija iz SNS se onomad pa tepali!!! Lele lele Vučiću iskaruj đi.

  • CIKA VUCIC

    05:43 // 2. 9. 2012.

    Ili prekomponovanje,ili novi izbori.Dosta je bilo tavorenja,siromastva,korupcije...

  • Рођени Пироћанац

    11:01 // 2. 9. 2012.

    Г-дине Нишавац, с'обзиром да величате успехе досадашњих посланика, ја Вас молим да наведете само по једно добро дело које су учинили за Пирот досадашњи посланици: Јакшић, сместио задњи део тела у Београд за које је лобирао док је био посланик. Панајотовић сакупљао матерјал за своје књиге и прогласио рођеног пироћанца Дуле Попца сина Поп Србе за PERSONU NON-GRATE. Боле Радикал купио фирму, Тоторовић стварао пут да са пет чланова његове странке постане поново посланик итд. Шта је Пирот добио док су они били посланици?. У задњих осам година како Пирот нема посланика , погледајте шта је све урађено: асфалтирано километри путева, Топлана, Базен, Хала, Трг који је сваке вечери препун грађана, започета обнова Омладинског стадиона итд. Ово су чињенице које се виде а Ваши злуради коментари су плод мржње према једној личности. Цифра од пет хиљада коју спомињете је небулоза.

  • pirocanac

    22:35 // 13. 9. 2012.

    presednik nam je lopov broj 1

  • Sve se zna

    02:33 // 15. 9. 2012.

    To svi znaju i ceo grad prica,te ostaje samo da ga nova vlast obelodani.

  • Рођени Пироћанац

    14:17 // 1. 10. 2012.

    Г-дине Пироћанац у Пироту

    На Вашу жалост а моју срећу ја сам седма генерација Рођеног Пироћанца који живи у Пироту ( У ЦЕНТРУ ГРАДА ) и не намерава да оде из Пирота. Што се тиче рада, посла има увек и за сваког ко жели да ради а да не бира посао. Сигурно сте и Ви желели промене притом мислећи да ће те нерадом доћи до неке фабричице и будете газда. Не, пријатељу само радом, без бирања посла. Рођени Пироћанци су само радом и рационалним трошењем зарађеног успели да обезбеде егзистенцију својим породицама.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: