Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 5. 1. 2018.

Većnik Aleksov ubuduće zadužen za obrazovanje i poljoprivredu

Gradsko veće Obrazovanje ipak preuzima većnik Svetozar Aleksov; ilustracija; foto: M. Z.

Iako je prvobitno najavljeno da će umesto Bojana Krstića u Gradskom veću Niša za obrazovanje biti zadužen njegov kolega iz Srpske radikalne stranke Tihomir Perić, na današnjoj sednici je odlučeno da ovaj resor ipak preuzme većnik Svetozar Aleksov, koji će brinuti i o poljoprivredi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jovan

    14:20 // 5. 1. 2018.

    Sjasi Kurta da uzjasi Murta, NAPREDNO.

  • Numancia

    18:33 // 5. 1. 2018.

    Vece satkano od univerzalaca,oni mogu sve,a ne znaju nista!Fenomeni!Po sistemu 3 u 1,vazno plata da se plata prima,ionako ce Gasica pitati sta da rade.

  • Nikola Savic

    15:56 // 5. 1. 2018.

    Pukli smo braco radikali nemoze gore da bidne

  • Vesna i Lidija

    10:05 // 6. 1. 2018.

    E,moj grade kada si se odrekao Lidije Mihailovic i Vesne Milosevic.Sram nas bilo,Niislije moje.Dva bisera su nam bezvredna,verovatno o sportu i sportskim dostignucama ove dame ne znaju nista.Pljunuli mo na sve sto su postigle i na sve cemu mo se radovali.To smo mi,sugradjani moji.

  • Sveža krv...

    18:26 // 5. 1. 2018.

    Samo još zameniti Kačara, koji budimo realni, treba i sam da da ostavku iako nije dokazana krivica! Iz moralnih razloga recimo... I treba staviti nekoga ko ima veze sa sportom, ko se istim profesionalno bavio, ko je pošten a pri tom ima znanje i kulturu! Nije teško naći ima ih koliko hoćeš! Samo treba lepo "probrati" i učiniti nešto lepo za taj resor koji ima prostora za prosperitet itekako...

    • Nj.Š

      23:13 // 5. 1. 2018.

      A što dečko da daje ostavku,kada je uradio za sport u Nišu mnogo više nego svi pre njega zajedno(u novije vreme)..njegovi rezultati su vidljivi po celom gradu i samo slep čovek to ne želi da vidi i prizna..jedina njegova krivica je to što je radio pošteno i za dobrobit grada a najviše mladih..ima rezultate(iako mlad),vredan,pošten,kada treba i drzak a da da ostavku što mu nije dokazana krivica???

    • Sveža krv...

      13:31 // 6. 1. 2018.

      Niko ne kaže da rezultata nema, ali očigledno ima i propusta i tome se ne sme gledati kroz prste! Već biti moralan, karakteran i kao što si i rekao Nj. Š pošten, ali prema sebi i ljudima koji su te tu i doveli! Tako da je ostavka moralan čin ili smena od strane Gradonačelnika. Nešto od ta dva, a da je uradio jeste to sporno nije. Ali mora da postoji i moralni deo političke scene i Kačar je mora po

    • Cvele

      14:41 // 6. 1. 2018.

      Ostavkom bi samo priznao krivicu, za šta ga realno niko ne bi osudio(osim političkih protivnika). A ne znam zašto bi za sport, kao i za bilo koju drugu oblast bio dobar čovek iz tog resora. Siguran sam da su menadžerske sposobnosti mnogo bitnije od toga da li je bio dobar sportista, pa ako hoćeš i od toga da li je pošten. Imali smo vrlo poštenog Koštunicu na čelu države, pa se nije dobro završilo

    • Sveza krv...

      09:05 // 8. 1. 2018.

      Cvele to što si napisao je kompletan nonsens ( lat. ) bez uvrede! Pa biti pošten i obrazovan ( što sam gore i napomenuo ) jeste osnov da neko bude postavljen na neko ozbiljno mesto. A bavljenje sportom pre toga u profesionalnom smislu jeste IZUZETNO bitno zbog boljeg sagledavanja problema klubova, ulaženje u suštinu problema! Poznavati materiju kojom se baviš u resoru sporta! Obrazovanje, sportska

  • TOP

    19:38 // 6. 1. 2018.

    Obrazovanje i poljoprivreda...
    Jos samo da organizuje susrete sela i znanje imanje.. Ma treba da preuzme i ostale resore kad je tako svestran..

  • Branislava

    09:50 // 9. 1. 2018.

    Pravnik zadužen za poljoprivredu i obrazovanje?
    Do koje granice ide urušavanje? ima li granice?
    Toza ? hm.....Ok možda i može, al pametan se konsultuje sa strukom. Ovaj sigurno to ne radi.
    Struko imali te!!!!
    Mnogo ste se zaigrali!!!!

  • moma

    18:29 // 10. 1. 2018.

    Sada se tacno mozemo uveriti da SRS tj gospodin Peric vodi racuna o svemu te i kako nas narod kaze ,,pravi covek na pravom mestu,, a sto se struke i sposobnosti tice to nije bitno. Bitno je, da je covek od poverenja (nasssss cccovekkk).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: