Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 24. 1. 2022.

| Politika

Niški većnik Đokić preuzeo resor donedavnog pomoćnika Janića

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
đokić
Đokić umesto Janića; foto: Zvaničan sajt Grada Niša

Resor za saradnju sa gradskim opštinama i mesnim zajednicama od Ljubiše Janića koji je donedavno bio pomoćnik gradonačelnice Niša preuzeće član Gradskog veća Miroslav Đokić, koji do sada bio zadužen sa oblast komunalnih delatnosti.

Skoro dva meseca je prošlo otkako je Janić na lični zahtev razrešen funkcije pomoćnika gradonačelnice zbog odlaska u penziju, a na sednici Gradskog veća Dragana Sotirovski je predložila da većnika preuzme njegova resor.

Imajući u vidu da je dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Ljubiša Janić bio zadužen za saradnju sa gradskim opštinama i mesnim zajednicama, a da je moja pomoćnica Vladislava Ivković resorna zadužena za oblast komunalnih delatnosti, predlažem da se donese rešenje kojim se našem kolegi resornom većniku Miroslavu Đokiću, članu Gradskog veća, menja resor, te će ubuduće biti zadužen za saradnju sa gradski opštinama i mesnim zajednicima jer je nama ta saradnja jako važna upravo zbog naših sugrađana koji se prvo gradskim opštinama obraćaju za pomoć, a potom i Gradu - rekla je Sotirovski.

Ovo rešenje su članovi Veća jednoglasno usvojili.

Podsetimo, iz istočne gradske opštine Niška Banja sa pozicije opštinskog većnika na mesto gradskog je Đokić, kompjuterski tehničar, došao 2020. godine. Iste godine je postavljen i za komandanta niške Zimske službe, pa ga je kasnije zamenio Nenad Stanković, takođe član Veća.

*Tekst je promenjen nakon što su iz Gradske kuće objasnili da Đokić preuzima zaduženja, ali ne i funkciju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Luka Vulic

    23:39 // 25. 1. 2022.

    Čovek je savim normalan, pametan i vredan. Drugo nista nije važno. Idite radite njegov poso, pa onda cenite čoveka. Treba energija i volja za to.

    • Tajanstveni Alan

      22:17 // 26. 1. 2022.

      Sa zadovoljstvom bih radio njegov posao ! Energija i volja= 0 i da dodam, edukacija ,znanje, poznavanje grada, takodje= 0.

  • Negativna selekcija

    10:08 // 25. 1. 2022.

    Lopatu za sneg zamenio pisaljkom i foteljkom! Kupi diplomu srednje škole, pa jednu SEGA-MEGA!

  • Nezaposleni DIPL politikolog

    10:06 // 25. 1. 2022.

    Politička teorija biće dopunjena ovakvim niškim politikantima nezabeleženim u novijoj svetskoj praksi! Po neobrazovanju i neelokvenciji!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: