Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 14. 6. 2016.

Vidanović nakon 12 godina napušta predsedničku fotelju

vidanovic Posle 12 godina kaže da je predsedničko mesto u opštini pirova pobeda; foto: JV arhiva

U četvrtak bi Niška Banja trebalo da dobije novog predsednika Opštine, najverovatnije Dejana Jovanovića iz SNS-a. Nakon više od decenije Zoran Vidanović odlazi sa predsedničkog mesta, a kako kaže, iluzorno je biti na čelu bilo koje opštine u ovakvom političkom sistemu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Maja

    15:51 // 14. 6. 2016.

    Ne brini,bices kriv za sve kao i ostale stranke predhodne vlasti.ne secamo se da si reagovao na prozovke loseg rada bivse vlasti tada.zato ,ne reaguj ni sad.

  • Borko

    16:21 // 14. 6. 2016.

    Samo nam reci šta se dogodilo sa Niškom Banjom u poslednjih 20 godina? Ako ti je poznato reci nam šta se dogodilo sa Vrnjačkom Banjom, Soko Banjom ili Prolom Banjom u proteklih 20 godina.

    • Niška banja

      19:30 // 14. 6. 2016.

      je gradska opština i nije imala pristup banjskom fondu, za razliku od pobrojanih banja. Pitaj niške gradonačelnike zbog čega nisu želeli da investiraju u Nišku banju.

    • gradjanin

      08:15 // 15. 6. 2016.

      Sve si u pravu, a sad kad su dosli naprednjaci banja nezadrzivo srlja napred,za koju godinu ima da bude kao baden/baden.Zivi bili pa videli.

  • Iki hejter

    21:02 // 14. 6. 2016.

    U koju stranku sad da idemo predsedniče?

  • Što bi onda vlast i radila bilo šta

    10:41 // 15. 6. 2016.

    Nikada neće biti bolje ljudima koji zaboravljaju one koji su dobro radili za svoju okolinu.Tako Banjci izjednačavaju period kada su DS i URS bili na vlasti u Nišu a kada je u Banji sređeno šetalište (nakon mnogo godina),park oko Radona (sa fontanicom i mostom),ulicu do Terma,vrtić... sa vladavinom SNS-a kada su dobili SAMO ambulantu a nisu mogli ni da održavaju sve prethodno nabrojano.

    • LePiaf LePiaf

      13:47 // 15. 6. 2016.

      I ambulantu završio DS još 2012g a ovi samo izbegavali da je otvore 3 godine

  • Nesa

    13:11 // 15. 6. 2016.

    Ovo je samo nastavak price u zadnjih 30 godina i odnosu grada prema mozda najstarijem prirodnom lecilistu u zemlji. Svi prethodni postavljenici politikanata su gledali samo svoj dzep a dokaz je stanje u Banji na svakom koraku. Zapustena i jadna, opustosena, bez ikakvih sadrzaja a na osnovu glasanja za tamosnje stanovnike nista bolje i ne treba da bude, i ovo im je mnogo.

  • DOMAĆINSKI VASPITAN NIŠLIJA

    18:15 // 15. 6. 2016.

    Svi smo svedoci štetnosti Gradskih Opština. N.Banji dati status autonomne opštine, a sve ostale u Nišu ukinuti - TO NALAŽE ELEMENTARNA LOGIKA !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: