Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 14. 11. 2022.

| Politika

Vidojko Panajotović i dalje na čelu pirotskog SPS-a

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
sps
Panajotović (u sredini) dobio novi mandat; ilustracija; foto: SPS

Za novog-starog predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Pirotu izabran je Vidojko Panajotović, aktuelni pomoćnik gradonačelnika Vladana Vasića. Podršku Panajotoviću na izbornoj konferenciji pružio je i ministar bez portfelja iz redova SPS-a Novica Tončev.

Od ukupno 177 delegata, konferenciji je prisustvovalo 138, a Panajotović je izabran jednoglasno. On je na čelu pirotskog odbora od 2014. godine, a tokom 2006. godine bio je u sukobu sa tadašnjim liderom pirotskih socijalista Draganom Todorovićem, po čijem je nalogu jedno vreme bio isključen iz SPS-a.

Zadovoljan sam rezultatima na prethodnim izborima, smatram da mogu biti daleko bolji i potrudićemo se da to ostvarimo u narednom periodu. Prijatno me iznenadilo što sam predložen i izglasan jednoglasno i zahvaljujem se svim članovima mesnih odbora i delegatima na tome. Potrudiću se da pozicija SPS-a bude na većem nivou nego što je bilo do sada - rekao je Panajotović.

Lokalni odbor socijalista tokom 2020. i 2021. godine napustilo je više od 100 članova, nezadovoljni upravo radom Vidojkovića, ali je njime zadovoljan Novica Tončev, ministar u Vladi i član Glavnog odbora te stranke, koji je prisustvovao izboru u Pirotu.

Čestitam mom drugu i prijatelju, novom-starom predsedniku lokalnog odbora Vidojku Panajotoviću i zahvaljujem mu u ime Glavnog odbora i partije za rezultate koji su postignuti. SPS je u Pirotu imao 1.500 glasova bez obzira što se smanjuje broj stanovnika - rekao je Tončev.

Na konferenciji nisu izabrani potpredsednici lokalnog odbora i drugi organi stranke na lokalnom nivou, a to je ostavljeno za narednu sednicu pirotskog odbora.

Kratku biografiju Panajatovića možete pročitati u rubricu "Ko je ko".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: