Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:23, 23. 4. 2012.

Višnjić: Mediji zašto ćutite?

490x370_visnjic-milan dr Milan Višnjić

"Nemojte samo rekla-kazala, pozivam vas da vidim o šta je sa korupcijom u zdravstvu", rekao je dr Milan Višnjić, okupljnim novinarima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Laza

    13:48 // 23. 4. 2012.

    Ma nije njemu sto drugi lekari imaju prava na vanstandardne usluge vec sto dobijaju pare a on ne moze da se tu ugradi... Covek uvek i samo misli na novac... On da bude gradonacelnik - pa to cak smesno i zvuci!

  • Dana

    14:15 // 23. 4. 2012.

    Neke o d"uglednih lekara" poznajem licno.
    Godinama u nazad, na letecim cilimima, koje su im poklonile farmaceutske kuce, cije lekove prepisuju pacijentima - obilaze svet.
    Trenutno su ugledni karidolozi u Dubaiu. Sta ce tamo, niko ne zna osim njih, koji zive zivot u ruzicastom.
    Izuzev, retkih pojedinaca, kojih na srecu jos uvek ima, veliki broj lekara samo koristi slabosti zakona, uzivajuci neosnovane privilegije. Lokalni medicinski fakultet je godinama u nazad - Porodicni medicinski fakultet....
    Neizlecivost bolesti i smrtnost je ista kao i u kamenom dobu. Samo, sto lekarska kasta, zivi odlicno - dok je ziva!

    • kolega

      22:18 // 23. 4. 2012.

      Klinicki centar Nis treba da promeni naziv i da se zove "Institut za majku i dete" jer tate i mame prvo zavrse svojoj decici fakultet pa ih onda bez javnog konkursa zaposle!!!

  • Nishlija

    14:29 // 23. 4. 2012.

    Profesore, samo napred. Nis treba da se probudi iz ruznog sna. Zaustavite lopove.
    Napred reformisti.

    • Borko

      14:45 // 4. 7. 2012.

      Ti siti reformisti se bore samo za svoje ciljeve,znaci ako je Visnjic dekan ,borice se smao za medicinski fakultet.Zasto ti reformisti cute o drugim stvarima,itekako znaju sta se desava u Nisu.Borice se oni samo za ono gde oni imaju prodju.Nazalost.

  • vladimir petrovic

    15:13 // 23. 4. 2012.

    Dajte molim vas zaposlio celu uzu i siru rodbinu na fakultetu.o cemu mi to ovde pricamo. obraz djon.

  • vmp

    15:42 // 23. 4. 2012.

    Gradonacelnik Nisa nema nikakva ovlascenja kad je zdravstvo i korupcija u njemu u pitanju. To kao kad ja napadam americku politiku u centralnoj Americi. Ne dajte da vam ovaj izvor nepotizma zamaze oci. Molim sve da procitaju njegov komentar na http://www.juznevesti.com/Istrazujemo/Agencija-smeniti-Visnjica.sr.html?c=Komentari&o=likes. Videcete da ovaj covek treba da bude na terapiji, u nekoj ustanovi.

  • Politicki analiticar

    16:46 // 23. 4. 2012.

    Konferencija za stampu prof.dr Milana Visnjica je vrlo losa...Previse napada na neduzne novinare...Glas je poceo da mu drhti...I sam nezna sta govori...Predoseca kraj svoje korupcije.

    • reformista

      11:02 // 24. 4. 2012.

      Ti si politički analitičar isto koliko je to i čuvena Marica!!!

    • Politicki analiticar

      19:45 // 24. 4. 2012.

      Sto ste vi reformisti toliko nervozni...kao da vam rastu kutnjaci...Pa smirite se malo i Stevan Ilic ce da vam izlazi u susret oko ispita. Ne sekirajte se!

  • zivkovic

    17:32 // 23. 4. 2012.

    Cute jer je gore vreme nego li za Milosevica i narod cuti a pametni beze iz zemlje nema perspektive.

  • student

    18:07 // 23. 4. 2012.

    Upis godine, overa semestra, vandredni ispitni rok, uverenje o polozenim ispitima... to je cista pljacka na nasem fakultetu. Na svim ostalim fakultetima ne samo medicinskim nego uopste drzavnim u celoj zemlji za ove stvari se izdvaju simbolicne kolicne novca, a na nasem fakultetu to kosta do 2000 rsd !!!

    • studentu

      19:12 // 23. 4. 2012.

      Nemas pojma o cemu pricas, za studenta na budzetu drzava izdvaja oko 180 hiljada dinara, a student koji se sam finansira 90. Za overu semestra pitaj studentske organizacije a ne dekana fakulteta zasto je tolika i jos jedna informacija, overa semestra se placa i na drugim fakultetima, tacno je da nije na svim. A ti bi hteo da polazes u vanrednom roku, da te neko ispituje, a to sto je vanredno da svi zazmurimo i pravimo se da je rok redovan. Ako si sposoban student, polozi u redovnom roku i nece biti problema, a ako nisi, nemoj onda da kritikujes bolje od sebe.

    • Studentima

      23:19 // 23. 4. 2012.

      Budimo ljudi,ako nam je 48eps bodova stavljeno za budzet, zasto dizati buku oko tih overa? Nemojmo biti takvi, jer da je bilo 60eps bodova druga bi prica bila, pa kad dodju vremena da se juri uslov, a kamoli budzet i plasiti se da ne platimo 90.000rsd...Covek pre svega!!!

  • Veliki Kamen

    19:44 // 23. 4. 2012.

    Pa zao je coveku, nije stigao da zaposli celu familiju, a oni hoce da ga isteraju sa posla....stavrno nije u redu...

  • student

    21:10 // 23. 4. 2012.

    Za Vasu informaciju, znam da se vandredni rokovi na npr. na beogradskom medicinskom fakultetu ne placaju.. i da su sve takse za ista dokumenta ili besplatne ili manje kostaju... Ali dok je ovaca iam ko i da ih sisa.. Nadam se i duboko verujem da ce studenti nekada uraditi nesto po tom pitanju i da ce shvatiti da fakultet postoji zbog njih, a ne zbog profesora...

  • Borko

    22:00 // 23. 4. 2012.

    Gospodine Visnjicu, imate fantasticnu izbornu kampanju...Prosto neverovatno!...Siguran sam da cete osvojiti na izborima sve glasove svoje familije a pretpostavljam i celog Saveta Medicinskog fakulteta. Svaka cast, sigurno cete osvojiti mesnu zajednicu Kupinovo.

  • ma jok

    22:26 // 23. 4. 2012.

    maa gde korupcija,u zdravstvu,maaa neeee,cek to bese urs ill g-17,a gle ko nadje da komentarise,ko o cemu k.... o postenju...

  • Dragan Marinković

    22:59 // 23. 4. 2012.

    Treba pogledati celu izjavu!

    http://www.youtube.com/watch?v=ZheBt0vUwVI&feature=youtu.be

  • Златко Нечевски

    23:25 // 23. 4. 2012.

    Studenti su nezgodna kategorija...čak i žito jednom zapališe. Studenti su naša budućnost i zato im treba obezbediti sve uslove da ponesu ovo društvo i našu Srbiju u bolje sutra. Tri puta URA za studenta i jedno minus za "studentu"

  • Slavko

    23:31 // 23. 4. 2012.

    Bravo profo. Svi posteni zdravstveni radnici su uz tebe. Svi mi znamo sta se radi u KC i zdravstvu. Zato cemo i glasati za tebe na izborima. Zalosno je sto nema vise takvih ljudi u Nisu i Srbiji, verovatno Srbija ne bi bili sada u ovakvom jadnom stanju

    • Miško Ristić

      07:36 // 24. 4. 2012.

      Nadam se da je ovo bila ironija. Ovaj Višnjić se na vreme presabrao, i umuvao tadašnjoj opoziciji, i kao i mnogi drugi bio nekritički prihvaćen od naroda. Već u vreme legendarnih demonstracija, on a naročito sin su počeli da daju autogolove.Njihova s**nja su se teško čistila. U onoj gužvi uspeo je da se umuva na fakultet, a sin najbolje da se zaposli u Zavod za mentalno, ima razloga.

  • nikola

    00:07 // 24. 4. 2012.

    zasto minus STUDENTU. Molim vas da ne mesamo babe i zabe. apsolutno je covek u pravu. Novac uzima studenstka organizacija (ispitajte to bice puno zanimljivije), vanredne rokove sami trazimo i spremni smo da ih platimo. Sto se tice studenata Visnjic bi trebao da bude dekan dozivotno. Zasto? Proverite koliko nas ide besplatno na medicinijadu, kongrese, koliko kosta apsolventska ekskurzija, koliko se izdvaja za sportske termine, koliko racunara i projkektora ima na fakultetu.
    E ovo su bile babe, a zabe su: koliko ima predmeta ((sociologija, higijena, engleski I i II, nuklearna medicina , onkologija....) ovi predmeti se u Bg-u polazu u vidu nekih smesnih kolokvijuma a ovde kod nas samo tu ima 50 zaposljenih), pa da se ponovim profesora (samo hirurgija i interna medicina ima preko 50), samovolja dekanovih miljenika (npr. prof. Stevan Ilic ili prof. Ivan Nikolic), zaposljavanje rodjaka pod izgovorom ja sam glavni sta mi mozete.

    • lopov do lopova

      01:21 // 24. 4. 2012.

      Drustvo iz parlamenta ide besplatno na sve manifestacije...

    • Borko

      14:42 // 4. 7. 2012.

      Pa znas sta,svaka cast coveku ali zakon je zakon, a zakon glasi da nema dozivotnog,vec 2 mandata.

  • baba ljubinka

    12:16 // 24. 4. 2012.

    Kako angioplastika moze biti vanstandardna metoda???I vasom malicioznoscu i pohlepom ste hiljade pacijenata ostavili bez lekarske nege i prava na lecenje.Gde ce ti dusa Visnjicu,kad i u paklu za nju nema mesta????

  • Milena

    23:00 // 30. 4. 2012.

    Mediji, vi i dalje ćutite!
    A delovali ste kao nezavisni i slobodni... Bravo, i vi ste postali isti kao svi.

  • borko

    14:40 // 4. 7. 2012.

    Mediji su nam najgori u Evropi.Velika je korupcija.Novinari zele da ih postuju,samo pitam na osnovu cega.Pisu dnevno politicke dogadjaje,a kada treba nesto da se istrazi nikom nista,imaju oni znanja,ali dobijaju i novac od drugih da se odredjeni tekstovi ne pisu.To je javna tajna,samo sto nisam verovao da ce novinari postati kao tajkuni,ali bez para.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: