Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:48, 11. 5. 2012.

| Politika

Višnjić: Od države nismo dobili ni dinara

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
11052012138

Prema rečima Aleksandra Višnjića Reformistička stranka, dobila je odobrenje od državnog sekretara  da će im biti uplaćena određena suma novca zbog proglašenja njihove izborne liste. Ipak, kako kaže tog novca još uvek nema.

Na medijske priče da bi Reformistička stranka trebalo da vrati novac dobijen od države za potrebe kampanje, Aleksandar Višnjić, predsednik ove stranke kaže da taj novac nije ni dobio.

- Mi od države nismo dobili dinar jedan. Nemamo šta da pravdamo zato što ništa nismo ni dobili, iako smo na to stekli sva prava. Nama je stigla potvrda iz Ministarstva finansija da nam je odobren novac, ali nikad nam nije uplaćen – rekao je Višnjić.

Višnjić je ukazao i na nepravilnosti na izborima. Kako tvrdi mešane su i babe i žabe. visnjic Aleksandar Višnjić u prostorijama stranke

- Mislim da je trebalo posebno raspisati parlamentarne, posebno lokalne izbore. Posle izbora ukazivali smo na nepravilnosti i GIK je poništila izbore na 17 birališta, a možda je trebalo i u čitavom gradu. Pa samo u Medoševcu na jednom biračkom mestu je bilo 180 glasačkih listića više – kaže Višnjić.

Zbog skromnih sredstava Reformisti su kampanju odradili pešaka kroz Srbiju idući od mesta do mesta, od grada do grada. Višnjić je verovao da će Reformistička stranka ostvariti bolji rezultat, ali to se nije desilo.

Sada posle izbora, među opozicionim partijama, tvrdi Višnjić ne postoji volja da se udruže, da se krene i da se nešto promeni. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragana Milutinović

    15:40 // 12. 5. 2012.

    Zasto nemate hrabrosti da imenom i prezimenom stanete iza svojih stavova, vec se krijete iza raznih sifrica? No, da se vratimo na sustinu, U NISU SU POKRADENI IZBORI!!!!! Vratili smo se u 1996, ali ovi su u odnosu na one, zveri! Zato, vi u tim "MASOVNIM" strankama, sa onako uspesnim zavrsnim konvencijama u Nisu, poput DS, spremite se da od jeseni delite sudbinu JUL-a, jer narod nece vise da cuti i trpi, najuri ce vas kao stetne, sto i jeste.

  • Aspirin

    00:48 // 12. 5. 2012.

    A ne, oni jesu kombi stranka,samo što kombi treba da bude teget plav sa plavom sijalicom.

  • Nishlija

    23:36 // 11. 5. 2012.

    Da su imali meru da ne pokradu toliko izbore Reformistička stranka bi imala nešto preko 5%...Ovako Nis ostaje pod Beogradskom šapom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: