Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:46, 10. 5. 2023.

| Politika

Vladimir Kocić novi predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Vlasotincu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Vladimir Kocić predsednik OO SNS Vlasotince
Kocić do sada obavljao funkciju poverenika stranke, a ujedno je i zamenik predsednika Opštine; foto: SNS Vlasotince

Elektroinženjer Vladimir Kocić sinoć je izabran za novog predsednika Opštinskog odbora vlasotinačkog SNS-a, saopštili su iz te stranke. On naspram sebe, kako navode, nije imao protivkandidata, a od ukupno pristutnih 148 delegata, za dosadašnjeg povernika glasalo je njih 147.

Aktuelni zamenik predsednika Opštine je nakon izbora na novu stranačku funciju istakao da je u poslednjoj deceniji u Vlasotincu urađeno mnogo, a najviše zahvaljujući ljudima iz SNS-a koji su u toj opštini na vlasti od 2012. godine. IMG_9215 Kocić od 148, dobio podršku 147 delegata; foto: SNS Vlasotince

Za mene lično ovo je kruna poverenja koje smo godinama međusobno gradili i iskreno vam zahvaljujem na tome. Ponosan sam što sam predsednik odbora u kome su se menjali ljudi i događaji, razmenjivala mišljenja i "brusile“ odluke. Sve to učinilo nas je jačima i jedinstvenijima. Izneli smo na svojim leđima mnoge teške situacije, ali smo Vlasotince promenili na bolje. Milijarde dinara uložene su u stotine projekata kojima smo obezbeđivali bolje uslove, pre svega, za našu decu jer su nam ona najvažnija - rekao je Kocić.

On je, kako se navodi u saopštenju, član Sprske napredne stranke od 2009. godine, od 2015. do 2017. godine bio je sekretar Opštinskog odbora, od 2017. do 2021. godine potpredsednik OO SNS-a, poverenik stranke u Vlasotincu i član je Glavnog odbora vladajuće partije.

Podsetimo izborna Skupština SNS-a održana je i u Leskovcu gde je i dalje neprikosnoven gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Бата Рака из Ниш

    12:26 // 10. 5. 2023.

    Сутра ће се прави да није озбиљно мислео!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: