Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 29. 12. 2015.

Vlast u Nišu krije podatke o broju zaposlenih u javnom sektoru

490x370-490x370-800x600-Opstina-GU Sednica Skupštine trajala više od 12 sati; foto: arhiva JV

I dok su odbornici vladajuće većine odlučili koliko maksimalno ljudi može da radi u gradskim institucijama i preduzećima, od građana kriju kako su do tog broja došli pa i koliko zaposlenih zapravo trenutno ima i gde.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mladen

    07:57 // 30. 12. 2015.

    Hitno saslušati u policiji,da daju izjavu sadašnji a pre svega bivši direktori Javnih preduzeća iz prethodnog mandata, da iznesu svoje kao i motive stranaka koje su ih tu postavile,da se vidi koliko su dobri i šta je ko stekao za vreme direktorovanja.Natrpali su u JP sve i svašta bez obzira na stručnost i realne potrebe tih preduzeća i sada radnici ispaštaju zbog stranačkih neradnika.Dokle više?

  • Ricardo

    08:54 // 31. 12. 2015.

    Vaške u kosi i zapošljene u javni sektor ne mogu se izbrojati. Još pitate Dejana Jovanovića koji još nije odgovarao za falš izbora direktora pozorišta.

  • Неко би морао да одговара!

    06:03 // 30. 12. 2015.

    Вишак није настао сам од себе. Неко је за запошљавање преузимао заслуге (било које врсте), а сада се то не узима у обзир већ су на удару неки други људи и њихови животи. По принципу "сви смо крали", е па нисмо. И неће страдати нерадници јер то није тема!

  • Nn

    16:06 // 29. 12. 2015.

    Šta nam rade braćo i sestre... Kao Turci zulumćari, bahate se, trguju sa radnim mestima koje mi plaćamo, a mi ne možemo da pomislimo da radimo tamo. A nas stiskaju sa računima i privatnim uterivačima dugova.. Strašnilo neko došlo..

  • Mile

    17:24 // 29. 12. 2015.

    Ma ne kriju podatke o broju zaposlenih vec ne znaju ni sami koliko ih ima i kako da ih prebroje, jer se brojka svakoga dana menja pa dolazi do zabune.

  • JP

    18:08 // 29. 12. 2015.

    Ha, ha, krenuli da broje, ali zaboravili da postoje i oni "nevidljivi" koji su samo na platnom spisku, a u preduzece nikad nisu ni usli!
    Eto gde su se "zbunili".

  • shaft

    18:20 // 29. 12. 2015.

    Advokati jedva cekaju,eto posla za njih!Svi ce biti vraceni na posao i ko treba i ko ne i eto novih nameta za javna preduzeca i poreske obveznike.Sa ovakvim smusenim funkcionerima lako je izaci na kraj.Zivi bili...

  • Marija

    19:35 // 29. 12. 2015.

    Znači ne znaju da broje. Znači kriterijum za prijem u stranku bio je da znaju da okreću brojeve na telefonu i da lepe plakate, pa takvi su tamo zapošljeni(na rukovodeća mesta VII stepen) koji treba sad da prebroje sve te ljude. Čekajte da nauče sabiranje, da se ne bi znači igrali sa zdravlje ljudi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: