Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 9. 7. 2020.

| Politika

Vlast u Surdulici formirao SPS, Aleksandri Popović još jedan mandant na čelu Opštine

Autor:Milica DejanovićIzvor:Južne vesti
SPS Surdulica
I u naredne četiri godine Surdulicom će upravljati dosadašnja predsednica Aleksandra Popović; foto: Privatna arhiva

I u naredne četiri godine Surdulicom će upravljati dosadašnja predsednica Aleksandra Popović, kadar Socijalističke partije Srbije. Dosadašnjeg predsednika lokalnog parlamenta Novicu Tončeva zameniće Zoran Mitić koji je imenovan za novog predsednika Skupštine opštine, dok su svi lokalni funkcioneri izabrani iz redova socijalista.

Na konstituitivnoj sednici Skupštine opštine Surdulica, koja je održana u Zadružnom domu u Alakincu, ponovo je za predsednicu Opštine izabrana dr Aleksandra Popović, a njen zamenik će biti Miloš Radoičić.

Za zamenika predsednika lokalnog parlamenta izabran je dr Dragan Kitanović, direktor Doma zdravlja u Surdulici.

SPS Surdulica Sve lokalne funkcije pripale SPS-u; foto: Privatna arhiva Na sednici je izabrano i novo Opštinsko veće, a sve funkcije su pripale Socijalističkoj partiji Srbije, koja je na nedavnim izborima dobila 18 odborničkih mesta, dok je SNS osvojio 17.

Lider surduličkih socijalista, potpredsednik SPS-a i narodni poslanik Novica Tončev kaže da će socijalisti sa dokazanim i novim ljudima u narednom periodu dati maksimum.

Nastavićemo da gradimo našu Surdulicu po meri svih njenih građana. Nastavićemo da radimo i da stvaramo uslove za rast i razvoj naše opštine. Naš zadatak je da omogućimo svakom pojedincu da živi bolje, da radi više i da se pita - kaže Tončev.

Inače, Aleksandra Popović je po zanimanju specijalista neurologije i prva žena u istoriji Pčinjskog okruga koja rukovodi nekom od opština.

Podsetimo, naprednjacima je na nedavno održanim lokalnim izborima većina izmakla jedino u Surdulici i Bujanovcu

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan Mirović

    16:37 // 10. 7. 2020.

    Pa neka uradi, da vidimo i to čudo? Mislite da će se to desiti? Svi u Surdulici odlično znaju ko je Novica, a ko konobar. Nego, sad je muka ako im Novica uzme Đerdap ili elektrane. Toga se oni plaše!

  • Najjaci

    19:46 // 9. 7. 2020.

    A ko bi da bude u ovom gradu.Diktatura ovde ne prolazi i nerad.Dr NOVICA TONCEV nas dozivotni PREDSEDNIK koji je jedini uspeo da od ništa napravi nešto.Nesto VELIKO.Grad je napravio.Grad koji liči na veliki grad.Grad lepote.Gead uživanja.Grad punim dogadjajima.Grad sporta.Grad za respekt i poštovanje cele nacije.Ziveo nas Predsednik DR NOVICA TONCEV.NAS PREDSEDNIK NOVICA za Predsednika države.

    • Saša

      20:22 // 9. 7. 2020.

      Hajdemo da budemo realni. Ukoliko SNS poželi da preuzme vlast, ponudiće jednom odborniku SPS-a radno mesto koje neće moći da odbije i formiraće većinu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: