Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 22. 9. 2015.

| Politika

Vranje: Jedinstvena Srbija kreće u kampanju za izbore

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
Jedinstvena-Srbija-Vranje.jpg
Spremni za kampanju za lokalne izbore; foto: JV

Iako izbori još nisu raspisani, u Gradskom odboru Jedinstvene Srbije na petogodišnjicu postojanja u Vranju kažu da započinju kampanju za lokalne izbore i da će “mnogima pomrsiti račune”.

Početak kampanje najavljen je na konferenciji koja je organizovana povodom jubileja.

Spremni smo i mislimo da ćemo mnogima pomrsiti račune. Biće ovo malo drugačija kampanja – najavio je predsednik Gradskog odbora Dejan Manić.

Konferencija bila je i prilika da Gradski odbor Jedinstvene Srbije podseti javnost na delovanje ove stranke u Vranju.

Mnogi su govorili da smo mala stranka koja će ostati neprimećena. Sada, nakon 5 godina, to isto ponavljaju samo oni koji bi voleli da su bili u pravu i kojima smo trn u oku zbog naše snage, našeg jačanja i našeg jedinstva – ističe Manić.

On je naglasio i da odbor broji 3.500 članova i da učestvuje u lokalnoj vlasti.

Manić je naglasio da ova stranka sledi pravac koji je zacrtao predsednik Dragan Marković Palma, a to je pre svega, kako kaže, stalna borba za bolji život svih građana.

Kao stranka koja je deo vlasti u Vranju nismo mogli da učinimo mnogo za građane Vranja. Učinili smo onoliko koliko smo snage imali. Naši sugrađani znaju da smo dobar deo socijalnog programa realizovali. Naš cilj je da po ugledu na Dragana Markovića Palmu, Vranje uredimo poput Jagodine, da dovedemo što više stranih investitora i otvorimo što više radnih mesta – kaže Manić.

Njihova ideja je da se investira u fabrike koje nedostaju Vranju, zatim  u mlekare, hladnjače i pogone za preradu voća i povrća.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nenad jovanovic

    10:44 // 25. 9. 2015.

    Koje jedinstvo, oko čega ? Vlasti, sopstvenih džepova ? Niti vi, niti socijalisti nemate nikave, ama baš nikakve šanse na predstojećim lokalnim izborima.. Uslediće cunami, preko 50% odnosi SNS jer narodu je dosta crvenih, mislim da je 25 godina bilo dovoljno da urade nešto za grad. A i jesu, da se ne lažemo, doveli su ga na rub propasti, dosta je bilo!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: