Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:34, 28. 11. 2013.

| Politika

Vranjski SNS uskoro dobija poverenika

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
gasic-vranje.jpg
Gašić vranjskim naprednjacima oduzeo pečat i ključ stranke

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić oduzeo je vranjskim naprednjacima pečat i ključeve stranke, najavljujući imenovanje poverenika za desetak dana.

Gašić je rekao da će poverenik, koji će voditi Gradski odbor do izbora novog rukovodstva, biti iz redova vranjskih naprednjaka, ali nije precizirao o kome se radi.

- Ključevi i pečat će do izbora poverenika biti u Izvršnom odboru stranke. Ja sam ovde kako bi vam preneo poruku Aleksandra Vučića koja glasi da se stidi svih onih koji su vinovnici ružnih dešavanja i da takvi ljudi ne zaslužuju da se zovu srpskim naprednjacima - rekao je Gašić.

Potpredsednik SNS je dodao da se Srpska napredna stranka izvinjava građanima Vranja zbog neprijatnosti i spominjanja njihovog grada u negativnom kontekstu.

- Pojedinci su sebi dozvolili da zbog svojih ličnih interesa i svojih pozicija dovedu do toga da ih se cela stranka  stidi - rekao je Gašić.

Podsećajući članove da je krajem oktobra boravio u Vranju, tražeći od njih da situaciju reše, Gašić je zaključio da osim demonstriranja sile, ništa nije urađeno.

Obraćajući se članovima Gradskog odbora koji su u tišini saslušali kritike, Gašić je rekao da je Vučić dobio CD skupštinskog zasedanja i da je video šta se dešavalo u Vranju.

Podsetimo, nakon nedavne tuče između visokih gradskih funkcionera vranjskih naprednjaka, predsednik SNS Aleksandar Vučić juče je raspustio Gradski odbor SNS u Vranju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Branislav Petrović

    12:58 // 28. 11. 2013.

    Ofarbani radikali,ko vam je kriv kada Vučka za počasnog ne proglasiste.Vidite kako komšije leskovčani uživaju.Raj i blagostanje kada Vučko lebdi iznad njihovih glava.

    • Rade

      16:21 // 28. 11. 2013.

      Kad ce Nis da dobije poverenika...

  • dragoljub Stamenkovic

    10:26 // 28. 11. 2013.

    Kako sam čuo, poverenik će biti izvesni "Čerča"...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: