Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 3. 11. 2019.

| Politika

Vranjski naprednjaci "pokazali" Bastaću - vratili bilbord sa Vučićevim likom na Koridor 10

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Slaviša Bulatović bilbord koridor 10
Bulatović se svojim delom pohvalio i na društvenoj mreži Facebook; foto: print screen/Facebook

Nakon što je pre nekoliko dana opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik "svetlo na kraju tunela", na isto mesto bilbord sa natpisom "Moj predsednik" i Vučićevim likom postavili su vranjski naprednjaci. Narodni poslanik iz Vranja Slaviša Bulatović koji je učestovao u ovoj akciji poručio je da su ovim pokazali Bastaću i ostalima da žele da od Srbije naprave uređenu zemlju.

Iznad tunela na deonici puta od Predejana ka Džepu, skoro 6 meseci stajao je bilbord koji veliča predsednika Srbije i člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika. Nedavno ga je uklonio opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać.

Svega 3 dana bilo je potrebno da se članovi Srpske napredne stranke, na čelu sa narodnim poslanikom iz Vranja Slavišom Bulatovićem organizuju i postave novu “poruku podrške” Vučiću.

Iako se ne zna da li je mesto na kome je bilbord uopšte predviđeno za reklame i koliko košta zakup, pošto državno preduzeće Koridori Srbije ni nakon gotovo pola godine nisu odgovorili Južnim vestima na ova pitanja, Bulatović postavljenje reklame vidi kao pokazatelj težnje ka uređenoj državi.

Pre nekoliko dana je dokazana bitanga i lopuža Bastać dao sebi za pravo da ukrade transparent sa likom našeg predsednika, koji je bio postavljen na galeriji iza nas. Mi smo danas došli da pokažemo njemu i svima koji bi da ruše u Srbiji, da smo ozbiljni u nameri da od Srbije napravimo što bolju i uređeniju državu - rekao je Bulatović za televiziju Vranjska plus.

Bulatović je na sebi svojvstven način ovom prilikom potvrdio tezu Ivana Grujića iz leskovačkog Udurženja Edukacioni centar. Grujić je, nakon što je prvi bilbord “nikao”, ocenio da se ovde stalno ističe zasluga jednog čoveka, te da je upravo to marketinška strategija.

Iako po struci pravnik, Bulatović smatra da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić taj koji se izborio sa Grdeličkom klisurom prilikom izgradnje auto-puta.

Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji je uspeo da savlada Grdelicu i to je nešto što i na jugu i u Vranju ćemo uvek poštovati i ceniti - ispričao je Bulatović.

Među Vučićeve zasluge i razloge zbog kojih južnjaci “imaju posebno razloga da veruju predsedniku” Bulatović je izdvojio opstanak Simpa, Jumka, izgradnju Hirurškog bloka u Vranju, te obnovu Narodnog pozorišta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Prijateljica

    00:53 // 8. 11. 2019.

    Nije li Jovkovic poreklom iz Vranja...ili mu to bese zena...? Nedostaje samo on, da ulepsa sliku ;)

  • Putko Vladimirovič

    21:10 // 4. 11. 2019.

    Bulča skida uspešne direktore/ke a postavlja transparenti. Transparenti i plakati mu drugi skidav, a za direktori se sam pobrinuja. Koje li će mu se više ispalti? Transparenti ne idev od vrata do vrata, ne radiv siguni glasovi, a samo budala seče granjku na koju sedi.

  • Milica Pavlov

    10:24 // 4. 11. 2019.

    Svaka čat ljudima, on je to zaslužio.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: